RockAddict Postat Iulie 13, 2013 Share Postat Iulie 13, 2013 buna, pentru inceput imi cer scuze daca exista deja topicul asta dar eu n-am gasit... Problema mea e urmatoarea. Am fost acum cateva zile la un service pentru sincronizarea carburatoarelor si am constatat ca sunt stricate si nu prea mai pot fi nici marar reparate asa ca acuma am nevoie de carburator nou. am cautat pe net dar as prefera sa stiu de la voi, daca ati mai avut probleme de genu, de unde as putea achizitiona carburatoare la un pret bun, noi sau chiar si aftermarket... Orice sfat e binevenit, siyeuri de profil, oameni pe care ii cunoasteti si se ocupa cu asta, orice. Mersi mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tudor Grigoriu Postat Mai 26, 2015 Share Postat Mai 26, 2015 Salut, si eu am nevoie de doua planse pentru carburatoare. Ai reusit sa rezolvi problema? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fury Postat Mai 26, 2015 Share Postat Mai 26, 2015 Stiu ca nu iti raspund la intrebare dar in ce sens sunt stricate carburatoarele tale ? sunt fizic deformate/sparte ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Mai 26, 2015 Share Postat Mai 26, 2015 Stiu ca nu iti raspund la intrebare dar in ce sens sunt stricate carburatoarele tale ? sunt fizic deformate/sparte ? E un post din 2013. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate