Sari la conținut

RockAddict

Membru
  • Număr conținut

    53
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    tipry_the_cool@yahoo.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    BucureÂşti
  • Motocicleta
    Yamaha Virago 535
  • Numar Moto
    BH 12 ???
  • Club
    Slowriders Bucuresti

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Yamaha Virago 535, Suzuki VZ 800 MARAUDER

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

RockAddict's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salutare Intentionez sa fac in august, impreuna cu prietena, o tura de 9/10 zile prin tara. Vrem sa facem 6 etape, conform hartii atasate, cu opriri la diverse obiective, si anume: 1. Bucuresti - Zarnesti(Plaiu Foii) via Targoviste, Rucar, Bran: pe drum ne-am opri la - Targoviste- curtea domneasca sau orice alt obiectiv - spre Rucar la pestera Coltu surpat si pestera Dambovicioarei - Bran - Castelu Bran si de acolo direct la Plaiu Foii unde o sa campam la cort. 2. Plaiu Foii - Sighisoara cu opriri la: - Racos - vulcanul Racos si cetatrea Bethlen - Rupea la cetate - cetatea taraneasca de la Sachiz - Sighisoara 3. Sighisoara - Cluj Napoca cu oprire in cheile Turzii si de acolo direct la Cluj 4. Cluj N. - Brebu Nou (Caras Severin) - cetatea Deva - Cetatea Corvinilor de la Hunedoara - Camping 3 Ape in Brebu nou sau la Garana 5. Brebu Nou - Rezervatia naturala Cheile Nerei cu oprire la Steierdorf sau prin zona - Cascada Bigar - cascada Beusnita - cascada la Vaioaga - lacul Ochiu Beiului - traseu La Tunele 6. Cheile Nerei - Valea Cernei (Baile Herculane) - statiune si traseele din jurul ei, strandurile cu apa termala si, eventual, catunul Scarisoara Ultima etapa o sa fie mai mult pentru relaxare si odihna si natura. O sa mergem cu un Suzuki VZ800 Marauder si pe multe din drumurile astea o sa mergewm pentru prima oara, asta fiind si ideea turei. Am aprecia orice informatie legata de starea drumurilor, posibilitati de cazare sau obiective/locuri frumoase de vazut pe care vreti sa le recomandati. Orice informatie este folositoare si va fi apreciata foarte mult. Multumesc si Asfalt uscat!
  2. RockAddict

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Ajutor. Am ramas cu viroaga stricata i sebes si am nevoie de o platforma sa o duc la un mecanic. Poate cineva sa ma ajute?
  3. RockAddict

    ELECTRICIAN!

    buna. nu vreau sa fiu carcotas dar presupun ca ai tras cricul cand ai bagat in viteza nu? ( fara suparare, mie mi s-a intamplat la inceputuri ). daca da, verifica senzorul de cric. Faptul ca nu mai porneste deloc desi ai lumini poate fi din cauza ca ai golit bateria tot incercand sa o pornesti . Bafta, sper sa-i dai de cap.
  4. Saptamana asta am pregatit si eu Furia Neagra pentru sezon, servisat furca si frana fata(schimbat furtun, lichid si curatat etrier). Tot respectul pentru acest service: oameni de milioane, servicii prompte si ca la carte. Recomand tuturor. Mersi fain baieti.
  5. RockAddict

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Am nevoie de rezervorul de sus pentru un xv535 (cu tot cu cheie la buson, evident). am cautat p olx si ce am gasit acolo ori nu au buson ori il dau doar cu tot cu contact... Daca stiti p cineva sau aveti informatii eu astept p forum. Hai cu vremea bunaaa!!!!
  6. RockAddict

    Yamaha VIRAGO ZONE

    buna. stie careva daca se potriveste rezervorul de la xv1100 la virago 535? (ala de sus, nu cel de sub sa). si daca nu, ce modificari ar trebui facute sa se potriveasca? Peace \m/
  7. buna. o rugaminte de la mine. se poate sa puneti pozele undeva sa le poata lua toata lumea? eu nu am avut aparat si nici baterie la telefon sa pot face poze . Multzam si asfalt uscat pentru toti tovarasii. Ahh... m-am prins cum pot sa le iau dar mai multe poze n-ar strica Peace \m/
  8. ok. multumesc. acuma alta intrebare. cat de grav e daca nu am fost la fisc la mine la domiciliu sa o iau in evidenta dupa ce am luat moto? si inca una : pot circula cu actele pe vechiul proprietar? (pe certificat scrie instrainat catre EU si data). si cu timbrul de mediu care-i faza? » Post actualizat in 07 Jul 2014 13:49 si daca nu am inregistrat-o pe numele meu ?
  9. Ma bag si eu in seama ca tot e vorba de certificat fiscal.. Situatia este urmatoarea: luat moto acu un an jumate, facut contract v-c, mers la fisc la vanzator si scos din evidenta fiscala a vanzatorului(adica cred ca asta au facut acolo, eu am primit un exemplar ,unul a ramas la ei si unul trimis la mine acasa)..buun, faza e ca eu am avut niste probleme si nu am reuşit sa o inmatriculez de atunci, iar intrebarea este daca pe langa contract, ITP, asigurare pe numele meu pe 6 luni, RAR si alte formulare si cereri imi mai trebuie si certificatul fiscal al persoanei de la care am cumparat moto. Mersi fain si scuze ca m-am bagat asa.
  10. Ma bag si eu in seama pentru ca subiectul ma intereseaza... si eu am motorul inscris pe mine doar la fisc de un an si ceva (pe talon scrie si la mine instrainat catre si are si data) si acuma vreau sa-i fac asigurare pe numele proprietarului ca sa pot circula cu ea. problema e ca mi-a expirat ITP-ul si vreau sa stiu daca in cazul asta o sa mi-l dea pe 2 ani sau doar tot p 30 de zile pana la inmatriculare? (la fel si cu asigurarea, cand o sa pot merge cu ea acasa la oradea vara asta sa o inmatriculez va trebui sa o fac inca o data pe numele meu?). mersi.
  11. RockAddict

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Buna. am probleme cu membranele de la carburator. Stie careva pe forum de unde as putea face rost de membrane? as prefera sa nu iau originale ca ma usca la portofel. orice informatie e binevenita. Mersic.
  12. Am si eu aceeasi problema si cel mai sigur este din cauza membranelor care ori sunt vechi si mai rigide, ori sunt stricate (rupte) ori s-au incretit. poti sa dai capacele jos si sa te uiti dar probabil ca o sa ai nevoie sa faci sincronozarea din nou. Pun pariu ca la turatii si viteze mari nu mai ai problema asta, este ?
×
×
  • Creează nouă...