piticoo Postat Iulie 14, 2013 Share Postat Iulie 14, 2013 De cateva zile,a inceput sa licare becul de la ulei.Ciudat este faptul ca licare doar la temperatura de peste 90 de grade,si doar la turatii mici.La ture mai ridicate nu se intampla nimic.I-am schimbat uleiul,am pus acum Bel Ray 15w50 si la fel face.Un sfat e bine primit.Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mike999SS Postat Iulie 14, 2013 Share Postat Iulie 14, 2013 pompa de ulei uzura mare si atunci cand uleiul se incinge si devine mai fluid nu mai reuseste sa ridice presiunea de care e nevoie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lorentziu Postat Iulie 14, 2013 Share Postat Iulie 14, 2013 Asa pare.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Error Postat Iulie 14, 2013 Share Postat Iulie 14, 2013 Pierde presiune undeva, nu e neaparat pompa. Trebuie verificat, nu e indicat sa mergi cu ea asa. Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Iulie 14, 2013 Share Postat Iulie 14, 2013 Ar fi bine sa fie doar o decalibrare a sondei de ulei,sau ceva mult mai grav. Ca sa afli dilema, ai nevoie de o verificare a presiuni de ulei din rampa cu un manometru.Asa vei sti exact ce presiune ai si ce este de facut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticoo Postat Iulie 14, 2013 Autor Share Postat Iulie 14, 2013 Multumesc!La sonda de ulei ma gandisem,dupa ce am schimbat uleiul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat Iulie 17, 2013 Share Postat Iulie 17, 2013 e normal, e honda! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lorentziu Postat Iulie 24, 2013 Share Postat Iulie 24, 2013 hahahahaaaaa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate