IceLord Postat Iulie 14, 2013 Share Postat Iulie 14, 2013 Ahoi! Inalnirea a fost Superba, m-am intalnit cu ceva prieteni si Sambata chiar am facut o plimbare cu moto de 105 de km impreuna cu un prieten din Bacau. Locatia superba nu prea multa agitatie si asta a fost fain, aproximativ 300 de motociclisti si motocicliste Cei care au stat la cort au fost intr-o parte a campingului care era la distanta suficienta de scena ca sa nu fie deranjati de muzica. Doar un singur eveniment a stricat seara de Sambata cand in jurul orelor 22 - 22:30 unu sau doi baieti bine turmentati s-au suit pe motoarele proprii fara casca si au iesit pe sosea iar unu dintre ei a avut un accident urat de tot, inca nu stiu care-i situatia dar nu cred-ca prea roz. Organizatoriu cat au putut au incercat sa-i limiteze pe cei care vreau sa faca astfel de cascadorii. Poze: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banditer Postat Iulie 14, 2013 Share Postat Iulie 14, 2013 frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DimmU Postat Iulie 15, 2013 Share Postat Iulie 15, 2013 o intrunire super faina...locatie si organizare nota 10.ne abonam si pt la anul.haideti cu poze!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
poka67 Postat Iulie 15, 2013 Share Postat Iulie 15, 2013 Asa numesc eu o intrunire reusita,bravo sper sa ne revedem si la anu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 16, 2013 Share Postat Iulie 16, 2013 tare rau imi pare ca n-am reusit sa ajung.... organizatorii sunt de vina ca au modificat data!! dar fiecare cu socotelile lui.... poate la anu... numai bine tuturor! PS: IceLord, n-am uitat de acele beri.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Iulie 16, 2013 Autor Share Postat Iulie 16, 2013 @apriliacluj nu stiu de ce au modificat data dar au avut de pierdut mult, au iesit cam pe minus din cauza asta. Oricum sunt curios daca anul viitor o sa mai faca, de la an la an tot mai putini. Anul acesta au fost 450 de participanti, fata de acum 3-4 ani cand veneau 1500-1800..... Stai linistit ca o sa bem la un moment dat berea aia! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
belitu Postat August 8, 2013 Share Postat August 8, 2013 Si noi am fi venit, daca nu se modifica data. nu am lipsit pana anul asta niciodata din 2006. Anul asta era planuita intrunirea cu data veche. Imi pare rau, va respect, dar v-am injurat ca ati schimbat data, desi sunt sigur a nu din vina voastra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate