BQGDDAN Postat Iulie 19, 2013 Share Postat Iulie 19, 2013 pentru amandoi: autosol metal polish. ies fara probleme! Blocul motor este vopsit negru ... si e acel tip de vopsea care nu e uniforma ... e jgrunturoasa ... In genul vopselei , lovitura de ciocan ... Cam greu cu posishul ... mai mult manual ... Mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat Iulie 19, 2013 Share Postat Iulie 19, 2013 face minuni si la vopsea, crede-ma! e maxim 30 de lei. da un search pe google sau da-mi un pm ca sa nu fac reclama pe aici! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
minoru Postat August 23, 2013 Share Postat August 23, 2013 Este OMV chiar langa Udriste, pe Coposu, dar nu-mi aduc aminte daca are spalatorie. este omv cu spalatorie la sura mare,la udriste nu mai este omv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristilvk Postat August 23, 2013 Share Postat August 23, 2013 la sura mare n`are nici o presiune apa aia..mai bine te duci la o spalatorie de cartier, unde jetul este mai puternic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat August 23, 2013 Share Postat August 23, 2013 eu o spal intotdeauna la spalatorie, dar nu ii las sa se puna pe ea decat dupa 10 min de racire. Fagurele de la radiator e putin indoit, dar cred ca mai degraba de la pietre. Dureaza 5 min cu o surubelnita sa il faci intact daca chiar vrei. In schimb mie mi s'a dus putin vopseaua de prin fagure(conteaza?). Cel mai mare avantaj e ca jetul ala iti curata lantul foarte bine, cat si jantele care sunt deschise la culoare la mine(totusi cam cere degresant acolo). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat August 23, 2013 Share Postat August 23, 2013 (editat) la OMV se foloseste sampon auto, asta nu pateaza; faza nasoala e ca unii romani de pe la spalatorii folosesc solutie concentrata ca sa le faca treaba mai usoara, aia pateaza, diferenta intre spalari la omv versus spalatorie "da cartier" se vede de la o posta... btw, io o spal cu furtunu si dau smotru cu nisip, se ia cel mai bine Editat August 23, 2013 de Clasic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate