Lolo_ID Postat Iulie 23, 2013 Share Postat Iulie 23, 2013 Asa cum scrie si in titlu ..... mi-ar trebui cateva piese pentru completarea unei motociclete NSU 251 OSL. Prima piesa ce mi-ar trebui ar fi farul complet (daca nu se gaseste macar piese ce se afla pe/in el). Cea de-a doua piesa ar fi saua pilotului, a treia claxonul si abia apoi bobina de inductie. Cei care detin schite ale motorului sau ale cutiei viteze m-ar ajuta mult daca ar posta aici cateva poze (cel mai mult ma intereseaza schema "explodata" a motorului) - nu mai am nici timp si nici rabdare sa stau in fata calculatorului pentru a cauta pe internet. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fishy86 Postat Iulie 23, 2013 Share Postat Iulie 23, 2013 Cum nu poti primii PM-uri iti mai las si aici pe topicul nou mesaj referitor la banii care ii astept ce ceva vreme.. Mi si rusine sa insist , dar nui corect ce se intampla domnu Lolo... nui frumos ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Iulie 23, 2013 Autor Share Postat Iulie 23, 2013 Se face aproape o luna de cand ti i-am trimis in contul RO15BTRL01301201N30314XX. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fishy86 Postat Iulie 23, 2013 Share Postat Iulie 23, 2013 2depuneri de 50 fiecare. Oricum calculez mai raman 40 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
imre.66 Postat Iulie 30, 2013 Share Postat Iulie 30, 2013 salut!am o adresa poate te ajuta http://www.nsu-greifzu.de/html/nsu_infothek.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat August 8, 2013 Autor Share Postat August 8, 2013 Cumpar ax roata spate. Imi trebuie urgent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate