Sari la conținut

imre.66

Membru
  • Număr conținut

    89
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de imre.66

  1. Dumnezeu să-l odihneasca! Condoleante Familiei!
  2. Daca este interesat cineva,merge la aproape ia toate clasice,cruiser sau chopper.nu este nou are mici zgirieturii, pe suportii de prinderede are urme de rugina la suprafata . este de vinzare la un pret de 200 lei detali la tel.0741172067.
  3. imre.66

    Piese BMW R80

    Salut! Baia de ulei nu ai cumva? Cam asa arata! Mersi!
  4. imre.66

    Vind R 45

    Va rog sa inchideti topicul! Se bucura altcineva de ea. Multumesc!
  5. imre.66

    Vind R 45

    Se vinde o clasica pur singe in stare buna de functionare,an de fabricatie1979,cu acte din Germania nu sa circulat din 2008 cu ea,scimbat ulei plus filtre cauciucuri noi cu dot.2008,motocicleta se afla la Tg-Mures,pret 2000eur. pt.cei interesati mai multe detali pe tel.0741172067
  6. Poti sa mergi la sigur pe mana lui ,Dimethylmercury' Si uni si alti zic Bej "beige RAL1015" Gasesti pe forumuri din germania,eu am vazut personal intr-un katalog pt.culori originale Simson.
  7. Buna! Din cand in cind se circula cu ea. Nu este abandonata!
  8. Salut! Cer ajutor pt. a afla mai multe despre acest cadru da de scapa de topire. Pe cadru nu are nici un marcaj,pe suportul telescoapelor superior pe partea inferioara am gasit singurul marcaj existent. Multumesc!
  9. Salut! De vinzare rezervor MZ ,pret:100 lei. mai multe pe tel.0741172067
  10. Salut! De vinzare un set de anvelope; fata:80/100-21; spate:140/80-18.nu sunt noi! starea lor sper se vede pe pe poze,pret.300 lei,mai multe pe tel.0741172067 Imre.
  11. imre.66

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Salut! In legatura cu releu de incarcare. Dl.Cristi bine zice, mergi in primul rind la electrician! Daca tot trebe releu,eu am pus tot o chinezarie 90 lei este tot tri fazat numai ca se incalzeste cam tare dar se poate monta unde primeste mai multa racire. Pina gasest una originala te scote din necaz.
  12. Da!dar trebe sa ai actul de radiere cu care a fost scos de sub inpozit si contractul de C/V.sa fie cu acel fost proprietar, el poate sa-l reinregistreze fiscal si sa plateasca inpozit retroactiv,am trecut prin asta acum doi ani,e cam anevoios !! poate gasest o alta cale.
  13. Salut! Cred ca ai un taler frana fata de AWO T.si filtru de aer din mijloc apartine de acelas motor.
  14. O canistra gasit la fier vechi!
  15. Szervusz! Dar de asta ce zice domnu,tare bine ar prinde la pompa aia cu filtru ?! http://www.ebay.de/itm/AWO-RS-Olwanne-gros-Simson-425-T-u-S-/321347845446?pt=Motorrad_Kraftradteile&hash=item4ad1d2fd46
  16. Nu stai degeaba nici o clipa!ai avut ce freca nu gluma, mersi pt.simbata!
  17. imre.66

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Salut!uite una la 2200 de euro, daca te intereseaza mai multe detali la tel;0741172067 Imre.
  18. Salut, am vrut sa verific oglinda far ce mi-ai dat-o cu oglinda de far de pe emw si am vazut ca erau ceva pete pe piesa ce mi-ai dat-o. Am pus detergent cu care ma spal pe maini si am spalat partea cu oglinda ,apoi am limpezit,mentionez ca am spalat partea de oglinda asa cum imi spal ochelarii. Am vazut ca se duce in unele locuri oglinda respectiva. E normal ? Ce e de facut in acest caz ? La cum am vazut piesa dupa ce s-a uscat toata oglinda e compromisa. Am tinut piesa asa cum mi-ai dat-o,in folie cu bule de aer si punga pe deasupra. Le scriu la cei in Germania sa si-o bata de p...., ca au marfa de 2 lei sau cum zici ca e cel mai bine a proceda? Daca dadeam 5-10 eur pe ia nu ziceam nimic dar cand dai 35 eur deja ai pretentii zic eu. Am gasit la polonezi toba finala e nasoala ca material(e tabla subtire) dar la 40 lei + posta nu poti ridica pretenti. E in forma coada de rundunica partea finala (care e si cromata) si restiul trebuie vopsit.Ce am vazut la acest pret era pentru alt model nu de awo.Te astept cu o idee. Toate cele bune Imi pare rau! Asa sunt toate tipurile noi,findca sunt suflate cu argint sau aluminiu,alea vechi erau cromate[cred] ca rezistau ceva mai bine la sters dar isi pierdeau din luciu.De altfel eu am patito mai de mult cu un far de japoneza.
  19. Scuze daca am jignit limba romina,daca sa intimplat a fost fara intentie! Nu este limba mea materna si nu-l folosesc la scris numai aici la acest forum si si aici nu foarte des. Mersi pt. apreciere!
  20. Salut!mersi, sa sti cu toba ai mare dreptate acesta l-am primit de la un prieten,dar in 1988 noembrie am fost la Bucurest cu un prieten cu o motocicleta superba Tiger Triumf 600 si dupa multe refuzuri, tirguieli si insistente de la ora deschideri pina la amiaza am reusit sa cumparam 7 [sapte] bucati o peripetie nu altceva.Nea ajutat desigur un baiat care lucra in magazinul sus mentionat avea si el un CZ Sport aproape nou-nouta in fata magazinului si ne holbam la ea ,desigur in Mures pe vremea acea nu pra vazusem CZ-uri noi noute. Poate citeste in forum si recunoaste intimplarea. Scuze pt. greselile ortografice,am retrait experienta de atuncea!
  21. Salut! dungile am vopsit inainte de lacuire,emblema este originala a lui,acel rotund ar fii super da nu am,cred ca pina in anul "55se punea rotund. Daca sti final de toba rindunica ma intereseaza,pe acesta nam avut suflet sal turtesc!Marcaje pt.mersul gol si incarcare nu am.Gumele pt.motocicleta toate in afara de anvelope le am luat din germania,adresa o ai si tu cind ti am trimis oglinda de far pt.awo ai primit si factura sau nu ?!
×
×
  • Creează nouă...