fanefmx Postat Iulie 25, 2013 Share Postat Iulie 25, 2013 SALUT am ramaas fara faza scurta si faza lunga releele de iluminara au un bazait toate cele 6 becuri se aprind foarte putin si mi se aprind si becurile de la semnale, am scos mufele de la faza scurta si faza lunga si cele 2 becuri de pozitie revin la iluminarea normala stie careva ce si cum multumesc frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MZRider18 Postat Iulie 25, 2013 Share Postat Iulie 25, 2013 Bazait? nu cunosc bine modelul dar ma gandesc... o fi cumva un scurtcircuit in sistem/contact imperfect... zic si eu...verifica si sigurantele de sub şa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Iulie 25, 2013 Share Postat Iulie 25, 2013 Genul asta de probleme apar deobicei din cauza umezelii. Daca ai spalat-o recent sau a stat in ploaie lasa-o la soare sa se usuce. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate