petrolhead8 Postat Iulie 28, 2013 Share Postat Iulie 28, 2013 Bing`urile ce au servit motorul timp de mai bine 30 de ani s`au invechit si au nevoie de garnituri noi, o-ringuri,etc. Ca reactie, la temperaturi ridicate carburatoarele turbeaza si imi tin motorul turat intre 2000~3000. Pe langa asta inregistrez si un consum de 10%, cu 4l mai mult decat ar fi trebuit. Rog comunitatea sa ma ajute in cautarea unor carburatoare BING de 32mm sau macar un contact de unde as putea cumpara un kit de inlocuire garnituri/jeturi pentru acest model. De asemenea, carburatoarele de pe Suzuki DRZ400 se potrivesc, asa ca intr`o ultima instanta as putea recurge la o asemenea "inventie". Va multumesc; vreau sa revin pe 2 roti cat de curand ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motosebi Postat Iulie 28, 2013 Share Postat Iulie 28, 2013 Bing`urile ce au servit motorul timp de mai bine 30 de ani s`au invechit si au nevoie de garnituri noi, o-ringuri,etc. Ca reactie, la temperaturi ridicate carburatoarele turbeaza si imi tin motorul turat intre 2000~3000. Pe langa asta inregistrez si un consum de 10%, cu 4l mai mult decat ar fi trebuit. Rog comunitatea sa ma ajute in cautarea unor carburatoare BING de 32mm sau macar un contact de unde as putea cumpara un kit de inlocuire garnituri/jeturi pentru acest model. De asemenea, carburatoarele de pe Suzuki DRZ400 se potrivesc, asa ca intr`o ultima instanta as putea recurge la o asemenea "inventie". Va multumesc; vreau sa revin pe 2 roti cat de curand ! Eu am cumparat chitu de pe ebay,cu 15 euro,al meu este din 86 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
recool Postat Iulie 28, 2013 Share Postat Iulie 28, 2013 http://www.ebay.de/itm/BMW-R-65-GS-R-65-Bing-Vergaser-/151086520242?pt=Motorrad_Kraftradteile&hash=item232d7557b2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate