Sari la conținut

recool

Membru
  • Număr conținut

    185
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de recool

  1. "Din nou cu adierea în păr... dintr-o zare în altă zare... Plin de praf pe frunte, murdar de ulei pe mâini... Călăuzit de pasiune - elegant şi curat în cuget şi simțire! Motociclismul nu înseamnă un mijloc de transport... Nu reprezintă o perioadă sau un sezon... Este o stare de spirit!" Dan Năstase Odihnă veșnică, maestre!
  2. Stimați moderatori, mă așteptam să moderați acest topic. În situația asta, solicit închiderea lui. @p8,1(cm), poate deschid un topic de vânzare special pentru tine. Meriți, tu esti guru, gregorian, mircea badea al acestui forum. Chiar nu poți înțelege? Toată lumea de bun simț îți spune. Care e problema ta? Te-a lăsat compresia? Nu-ți mai dă scânteie bujia? Te sufocă gazele de carter? Sau ai avarie la ECU? Îndreaptă-te spre un atelier sau solicită unul mobil!
  3. Mulțumesc! Mă gândesc la spițe negre pentru jante vopsite în culoarea ansamblului.
  4. Cam la un an distanță, m-am mai prins la un proiect. De data aceasta, am încercat și eu o variație de culoare; am remarcat că și la alții se practică în cazul unor modele care nu au avut, la origine, decât 2-3 variante.
  5. » Post actualizat in 30 May 2018 17:45 Dl. Năstase e user ca oricare dintre noi și are aceleași drepturi. Faptul că stârnesc discuții posturile sale, confirmă că are ceva de zis. Pe mine chiar mă interesează părerea dumnealui și dacă dânsul vrea să evite circul, îl rog să mi se adreseze în privat. Noi suntem mai de școală veche și încă mai credem în povești... cu bidivii. Deasemenea, dacă mai este cineva care poate povesti din experiență sunt interesat și e binevenit.
  6. Impresionant! M-am uitat de multe ori la acest video. D-le Năstase, ați mers cu un R90S? Care e impresia dvs.? Primul start după montajul motorului, cu un rezervor de împrumut. » Post actualizat in 30 May 2018 17:20 Din păcate, nu pot să-l încarc. Imi dă eroare.
  7. Câteva etape, nu neapărat în ordinea lor: » Post actualizat in 28 May 2018 17:21 La deschiderea cutiilor: » Post actualizat in 28 May 2018 17:25 Din păcate și mai ales, din stângăcia mea, pozele s-au amestecat. Dar sunt sigur că înțelegeti.
  8. l.u.v., sunt un tradiționalist incurabil în materie de motociclete, deci citatul din semnătura ta mă caracterizează în egală măsură. Mai sus am vrut să fiu puțin ironic fiindcă am fost tras de urechi. Mulțumesc, am căutat mult să pun mâna pe un asemenea exemplar, cel în această paletă de culori e cel mai râvnit de colecționari. Nimic mai adevărat, Dan Năstase, vorba aceea: cine știe, cunoaște! Departe de mine gândul să lezez orgoliul cuiva sau să declanșez o polemică inutilă. Mi s-a părut util să vă împărtășesc faptul că am o asemenea piesă. Cât despre informații, ce v-aș spune eu, ar fi redundant, în raport cu ceea ce se găsește foarte ușor. Restul nu contează, are o notă mai personală. Mulțumesc de înțelegere.
  9. Orice om îi place sa se laude cu ce are! De fapt, am deschis topicul să aflu ceva păreri de la cei care se pricep mai bine, dacă am ales corect să investesc într-o grămadă nu prea bine definită de piese de motocicletă veche de peste 40 ani, când puteam să mă aranjez cu un X6 sau măcar cu un X5 Mulți km. pe două roți!
  10. Vă mulțumesc tuturor pentru aprecieri! Eu am restaurat-o, cu mențiunea că vopseaua a fost refăcută altcândva, în altă parte...de lume. De aceea mai are niște semne ale trecerii timpului. Aceasta este combinația de culori originală, Daytona Orange.
  11. Achiziționată ca proiect acum aproape un an, am adus-o în stadiul în care ne plimbăm, în sfârșit, împreună. Este deja atestată ca vehicul istoric.
  12. Mulțumesc Sorin, mult spor și ție!
  13. Cumpăr butuc roată față 180mm pentru Awo Touren sau schimb cu butuc de 160 mm (identic cu cel de Emw 35). 0744596785
  14. Eu pot să-ți dau, la schimb, o aripă foarte bună de Sport pentru una de Touren. Nu de vânzare.
  15. recool

    Piese BMW R80

    Papa, Cum se poate lua legătura cu vânzătorul? Aș vrea și eu pistoanele alea cu segmenți...
  16. Butuci IJ stare bună, spate 100 lei, față 150 lei. 0744596785
  17. Cumpăr jug de Awo Touren. 0744596785
  18. Laverda, pohta ce-am pohtit! Frumoasă colecție, numai rarități. Ferrari e tot al lui?
  19. Este impecabil .Din păcate, îmi este mare, așa că... poate interesează pe cineva.
  20. Costum moto nou, anii '70, german, de poliție, două piese, mărime 52, dimensiuni haină: lungime-90, spate-49, brâu-54, mânecă-67; pantaloni pentru cizmă: lungime-101, brâu-45, solduri-54, crac-72. Preț 1000lei. 0744596785
  21. Suporții de far? De motor nu cred că am. Eventual sună-mă să ne înțelegem.
  22. Câteva piese de IJ Jupiter 3 : telescoape 200 lei, suporți far 50 lei, jug 50 lei, aripa față 100 lei ambele, bascula 20 lei bucata, cric 25 lei, pedale 25 lei bucata, mărunțișuri, la înțelegere. Toba de eșapament nu mai este! 0744596785 Attached Thumbnails Valabil, prețuri negociabile. Aștept oferte.
×
×
  • Creează nouă...