Sari la conținut

motosebi

Membru
  • Număr conținut

    53
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    paveladrianeusebiu@yahoo.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Drobeta turnu severin
  • Carnet moto din
    1997
  • Motocicleta
    bmw r65 Simson 425s
  • Numar Moto
    mh-03-yea
  • Club
    motosapiens severin

Informații profil

  • Motociclete detinute
    ij planeta5,honda cm honda vt600,bmwr65 si multe altele

motosebi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Motoreta a alergat la curse in Turnu Severin,in anii 80! » Post actualizat in 17 Jul 2015 15:19 Din pacate stau cam rau cu spatiu si momentan nici bugetu nu ma ajuta sa o reconditionez! In principiu am sa o pun la pastrare ,momentan intr-un bar in Severin! » Post actualizat in 23 Jul 2015 10:57 Am facut rost si de motoru original,este modificata cutia facuta in 6 trepte, racirea pe apa,camera micsorata cativa caluti in plus » Post actualizat in 25 Jul 2015 21:57 Asa arata acum!
  2. Salut astazi am achizitionat Mobra din imagini si am de gand sa o aranjez putin si sa o pornesc Motoru este de Sax cred,racit cu apa,dar cred ca o sa-i pun unu japonez
  3. Rezolvat problema cu bujia,am pus un bosch cu scanteie circulare si merge ceas!
  4. Nu este stransa,am asamblato doar sa-i fac poza,ma incanta ca-i de inox,la altele ,care le mai am,partea nichelata are puncte de rugina si prin zona mea,nu am unde sa nichelez!
  5. O varianta mult mai simpla,este sa-i faci nod la cablu,il prinzi in menghina si tragi tare pana se strange nodu,asa moare!
  6. Furca asta urmeaza sa o pun pe motor!
  7. Chiar nu-ti inteleg ironiile,le pot cataloga doar ca lipsite de bun simt,nu-ti place ce intreb nu citi!
  8. O dilema! Intrebare pentru pasionati,am o furca de Sport,la care elementele de tabla neagra au fost inlocuite cu altele facute identic da din inox,inclusiv partea de jos care original este cromate,acum este tot de inox,sa o montez pe atelaju meu,sau sa pastrez originala? Voi ce ati face? Cum fac sa pun si poze?
  9. Ma intereseaza si pe mine un far de Simson ,daca mai este?
  10. Este foarte posibil sa fie devina carburatorul,pana acum am avut unul de Minsk,nu tragea da nici nu strica bujiile Acum trage de rupe,insa se duce si bujia,si intradevar,da scanteia in pereti(interior)sa zic asa,am sa caut un jigleor mai mic,sa vad ce zice Carburatoare originale am vreo zece,da cum toate-s vechi,nu m-a multumit niciunu,macar cu asta trage bine,motocicleta este cu atas,iar eu am peste suta de kg,am sa-i pun o bujie cu doi electrozi sa vad ce zice (am pe bmw si merge ceas),sper sa-i placa si la Simson Multumesc pentru sfaturi si lamuriri! » Post actualizat in 29 Apr 2015 12:49 Am specificat ca este cu platina alimentata din baterie pentru a se sti ca nu folosesc magnetoul pentru scanteie,este posibil ca magnetoul sa aibe o scanteie mai buna,de asta am specificat,unde am gresit?
  11. Salut! Am sa incep prin a descrie motocicleta ce o detin:Este un Simson sport cu atas,am bagat totul nou in motor,incarcare am alternator de Ij planeta 5,si cu plus legat la platina pentru scanteie. Pun bujie noua,sinterom,merge impecabil doua zile dupa care nu mai da scanteie,nu identific motivu si nu stiu ce alta bujie sa-i pun. Daca ,cunoasteti problema si ma puteti ajuta cu un sfat mi-ar fi de mare ajutor.Bujia este putin inegrita cand o scot,da nu rau,carburatorul este de Jawa California si merge bine.
  12. Salut,ma intereseaza si pe mine un grup de Simson,pentru atas,sau macar sa stiu ce numar de dinti are cel de atas Multumesc!
  13. Simsonu meu cu atas si inca un atas in lucru Mai am inca doua Simsonuri dar abia la primavara ma pot apuca de ele
  14. Atasu de pe olx imi apartine,dar nu mai am decat barca
×
×
  • Creează nouă...