Psyche Postat August 2, 2013 Share Postat August 2, 2013 maine, la ora 10, plecam intr'acolo...daca doreste cineva sa ni se alature scrieti aici si stabilim un loc de'ntalnire...suntem 2 motoare si o masina (locuri libere in masina nu mai sunt)... PS: noi ne intoarcem luni in bucuresti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SO_TOXIC Postat August 5, 2013 Share Postat August 5, 2013 din graseala am ajuns si eu la padina dupa o aventura pe,transfagarasean,trasalpina....din pacate am fost cu conserva....am ajuns vineri 2 august,lume corturi,masini cat cuprinde, oare ce se petrece ,ce avem noi aici,,,nu'mi zice nimic ,,padina fest''am facut turul de onoare si spre surprinderea me... concerteaza ,suie paparude ....sambata seara peste asteptarile mele motoare putine, poate din cauza drumului (macadam 8-10km)dar cu toate astea o fata din aviatiei cu un suzuki de 125, prezenta la anu' nu ratez sigur............revin cu ceva poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat August 5, 2013 Share Postat August 5, 2013 Am ajuns si eu dar fara mobra, am aterizat fix la concertul Suie. Parerea mea suna un pic altfel: prea multa lume, n-aveai unde sa faci un pas (chiar si manelari care ascultau tare si cantau la microfon). Depinde de fiecare, mie nu-mi plac locurile cu multi oameni, ma simt fix ca in Bucuresti, unde-i evadarea? Ne-am umplut de praf pe drumul neasfaltat spre Padina Fest. N-as veni cu mobra, sa mi se intample pe moto faze gen: trece un smecher cu o masina de teren tare si toata lumea trebuie sa sara in laturi. Cu masina, fara masina, nu conteaza, da-te ca trece Maria Sa! In urma te inneci de praf, pentru ca obositul a vrut sa le arate tuturor ce masina are el de da blana offroad like a boss... Da, am vazut vreo 2 mobre dar faptul ca nu erau prea multe cred ca spune tot - nu merita efortul. Serios. Deci nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat August 5, 2013 Share Postat August 5, 2013 Am fost la Padina Fest cu motorul in 2010, la inceput de septembie si wknd-ul asta la Comandau, tot cu motorul. Deci se poate. Depinde de fiecare daca merita sau nu efortul. Wknd-ul asta m-am umplut de praf, dar a meritat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Minu Postat August 5, 2013 Share Postat August 5, 2013 Va plageti prea mult.Am fost pana acolo acum 2 ani cu un CBR de 600,si cu pasager,daca ai grija se poate cu orice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Psyche Postat August 5, 2013 Autor Share Postat August 5, 2013 m'am intors si sincer eu unul nu cred ca mai repet aventura cu motorul pana acolo pana nu se asfalteaza...de putut se poate, dar nu'i nicio placere...cel putin nu cu F3'ul meu mare pacat insa ca pana'ncepe "macadamul" drumul este superb desi putin cam ingust... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat August 5, 2013 Share Postat August 5, 2013 N-am zis ca nu se poate si nu am probleme cu offroadul, ideea era daca merita sa te umpli de praf (si sa-l si tragi pe nas cand trece un tanc de teren blana pe langa tine si te lasa in norul de particule ). Pentru unii da, pentru unii nu. Bine ca a fost, nah, tot o iesire. Am vazut cand ne intorceam (duminica dimineata) pe cineva cu un chopper care mergea prin praful ala spre Padina... cheers man. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SO_TOXIC Postat Iulie 23, 2014 Share Postat Iulie 23, 2014 au reusit sa asfalteze drumul pana la padina,,,,,vineri seara vreau sa vad concertul celor de la subcarpati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate