Doctoru Postat Septembrie 20, 2013 Autor Share Postat Septembrie 20, 2013 Am mai lucrat: intaritura la sa. Momentan prinsa doar in suruburi, urmeaza sudura, ghidon si acceleratie montate definitiv. Urmeaza sa fac rost de manete ambreiaj/frana sa le montez si pe acelea. Are cineva comenzi de Minsk sau asemanatoare cu cele din poza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefoctav Postat Septembrie 20, 2013 Share Postat Septembrie 20, 2013 unii oameni, cand pun mana pe un lucru, fac din rahat bici si pui mainile la urechi sa nu te doara cand plezneste. poza de pe prima pagina cu mobra in camioneta m-a lasat cu gura cascata. felicitarile mele ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctoru Postat Septembrie 20, 2013 Autor Share Postat Septembrie 20, 2013 unii oameni, cand pun mana pe un lucru, fac din rahat bici si pui mainile la urechi sa nu te doara cand plezneste. poza de pe prima pagina cu mobra in camioneta m-a lasat cu gura cascata. felicitarile mele ! Nu e mobra, e poza luata de pe net, cam pe acolo vreau si eu sa ajung cu Mobra mea. Mersi pentru felicitari dar inca e devreme pentru felicitari. La final sa vedem daca iese ca cea din camioneta, atunci merg felicitari pana atunci sa vedem cum reusesc sa avansez, greu cu banii ca altfel de mult era gata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefoctav Postat Septembrie 21, 2013 Share Postat Septembrie 21, 2013 atunci spor la treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctoru Postat Octombrie 17, 2013 Autor Share Postat Octombrie 17, 2013 (editat) atunci spor la treaba Mersi! Azi mi-au sosit comenzile asa ca le-am si montat. Un video cu pozele evolutiei proiectului. Editat Octombrie 17, 2013 de Doctoru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctoru Postat Noiembrie 16, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 16, 2013 Stopul inainte si dupa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
davdriver Postat Decembrie 10, 2013 Share Postat Decembrie 10, 2013 Frumos, da-i inainte ca iese faina treaba... Nu descuraja, orice lucru are un inceput dar si un sfarsit. Eu am disecat o Derbi Senda si am transformat-o in bobber, inca lucrez la ea, pasiunea e pasiune Inca odata iti doresc bafta cu proiectul si asteptam vesti noi de la tine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctoru Postat Ianuarie 9, 2014 Autor Share Postat Ianuarie 9, 2014 (editat) Frumos, da-i inainte ca iese faina treaba... Nu descuraja, orice lucru are un inceput dar si un sfarsit. Eu am disecat o Derbi Senda si am transformat-o in bobber, inca lucrez la ea, pasiunea e pasiune Inca odata iti doresc bafta cu proiectul si asteptam vesti noi de la tine! Mersi! Nu ma descurajez de loc, doar ca merge inaintarea mai greu din lipsa banilor, plus ca m-am mutat in Zalau sa imi caut de munca deci pe la Mobra doar cand sunt pe acasa mesteresc. Am de pus la punct niste treburi mecanince, de terminat stopul si de montat, de montat un contact cu cheie, de montat aripa spate. Cum mai fac ceva o sa mai postez, asta in functie de timp, bani si piese. Ti-a iesit fain si tie treaba. fain! Mersi! Un update la sa, urmeaza pielea si vospit fierul. Editat Decembrie 11, 2013 de Doctoru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clujraider Postat Ianuarie 10, 2014 Share Postat Ianuarie 10, 2014 Un lucru frumos, din cateva cioburi. Bravo si felicitari pentru ambitie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctoru Postat Ianuarie 13, 2014 Autor Share Postat Ianuarie 13, 2014 (editat) Un lucru frumos, din cateva cioburi. Bravo si felicitari pentru ambitie! Mersi Daca nu am fonduri sa fac treaba de nota10, ma descurc cu ce am. Ma poate si pe mine ajuta cu o idee? Cum sa fac soclu la becuri? Am ramas fara idei dupa ce am incercat cateva modalitati. Interiorul stopului Becurile Schema electrica a Mobrei Soclu original Mobra Editat Ianuarie 13, 2014 de Doctoru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clujraider Postat Ianuarie 14, 2014 Share Postat Ianuarie 14, 2014 Poti incerca replicarea soclului original, din alt material. (o tabla moale, unde decupajele le poti face cu o dalta fina, ascutita). Altfel, un soclu de la alt far cu becul potrivit la care sa i faci un sistem de prindere adecvat. Faruri gasesti pe Oser la Cluj, cu un pic de bafta poate gasesti chiar de Mobra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctoru Postat Ianuarie 30, 2014 Autor Share Postat Ianuarie 30, 2014 (editat) Casca (sa fim fara amenzi). Greseli sunt destule, am lucrat cu materiale avute la indemana si fara pricepere. Inainte Pregatit pentru vopsit/matuit Stratul 1-3 Craniu Picaturi de apa Editat Ianuarie 30, 2014 de Doctoru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amendatu` Postat Februarie 11, 2014 Share Postat Februarie 11, 2014 (sa fim fara amenzi). ) arata super! sa o poti sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctoru Postat Februarie 11, 2014 Autor Share Postat Februarie 11, 2014 Mersi, mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cornelilinca84 Postat Februarie 19, 2014 Share Postat Februarie 19, 2014 Mersi! Azi mi-au sosit comenzile asa ca le-am si montat. Un video cu pozele evolutiei proiectului. salut am vazut k la acea mobra fara acte ai avut un stop pe ea nu il vinzi k imi dace cu ochiu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctoru Postat Februarie 19, 2014 Autor Share Postat Februarie 19, 2014 Salut. Nu vand, ca poate intr-o zi poate mi se arata una clasica sa o fac si sa am piese. Dar am sa caut la cineva, ca trebuie sa ma duc sa vad si pentru mine niste piese si intreb de stop. Si eu am fost ajutat, asa ca si eu o sa ajut la randul meu. Respect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Februarie 20, 2014 Share Postat Februarie 20, 2014 De ce n-ai vorbit cu un designer (gratis, pe net), poate te ajuta sa iasa mai haioasa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctoru Postat Februarie 20, 2014 Autor Share Postat Februarie 20, 2014 Designer pentru, sau mai haioasa in ce sens? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Februarie 21, 2014 Share Postat Februarie 21, 2014 Pentru a fi mai haioasa, desigur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctoru Postat Februarie 21, 2014 Autor Share Postat Februarie 21, 2014 Nu inteleg ce vrei sa zici prin haioasa. Sa arate mai bine? Designer nu-mi trebuie, e designul perfect facut in cap, sa arate fizic mai bine, e mai greu din lipsa banilor, am folosit materiale de pe langa casa, scule ce am avut pe langa casa (de exemplu gauri am dat cu ciocan rotopercutor, suduri cu aparat de sudura homemade). Oricum, mersi pentru informatia oferita! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Februarie 24, 2014 Share Postat Februarie 24, 2014 sa arate fizic mai bine, e mai greu din lipsa banilor, am folosit materiale de pe langa casa, scule ce am avut pe langa casa Exact aici te contrazic. Ceva frumos poti face indiferent de bani:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctoru Postat Februarie 24, 2014 Autor Share Postat Februarie 24, 2014 Daca nu ai bani, nu ai cum. De aceia totul se misca incet si foarte incet la proiectul meu. Mersi oricum de pont/idee. Montat vitezometru si o poza de asamblu in prezent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LCA Postat Februarie 24, 2014 Share Postat Februarie 24, 2014 daca renunti la aripa fata , am eu nevoie de una , spor la surubait ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctoru Postat Februarie 24, 2014 Autor Share Postat Februarie 24, 2014 (editat) daca renunti la aripa fata , am eu nevoie de una , spor la surubait ! Nu renunt, va veni si pe spate montata o aripa intr-una din zile, dar daca aflu pe undeva te anunt, momentan stiu aripa doar de Mobra 50, modelul cu bascula pe fata. Editat Februarie 24, 2014 de Doctoru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Februarie 24, 2014 Share Postat Februarie 24, 2014 Ce piese ti-ar mai trebui sa o finalizezi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate