Sari la conținut

Ce motor sa aleg


Postări Recomandate

Salut, vreau sa cumpar pentru cineva un motor de enduro de prin 2000 si nu ma pot hotara ce sa aleg.Vreau sa stiu daca aveti pareri pro sau contra pentru Honda XR400 sau 600 si Ktm lc4 600. La ktm eu stiu in mare parte cam care ar fi bubele,vreau sa stiu de la voi cum sta honda la capitolul asta.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ar trebui sa precizezi mai clar ce vrei sa faci cu motocicleta, daca vrei sa faci enduro propriuzis sau plimbari/turing care sa contina sesiuni de off road, drumuri forestiere, etc. Cele doua, mentionate de tine, sunt motociclete dual sport care se plaseaza exact la granita dintre cele doua genuri de activitati. Din punctul meu de vedere, as opta pentru o japoneza, avand in vedere fiabilitatea sporita si implicit costurile de mentenanta/reparatii mai scazute. KTM este mult mai pretentios din acest punct de vedere. Daca banii nu sunt o problema pentru tine, poti sa te orientezi si spre un KTM.

Pentru enduro/hard enduro trebuie sa te orientezi spre modelele dedicate, gen EXC, WRF, CRF, etc, etc.

Editat de xt600
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Enduro ar fi in mare parte,zici ca ar fi mai ok honda XR400? cu xr400 ii mai greu la drumuri lungi,destul de usor pentru enduro

Nu cunosc modelul (nu am testat niciodata), dar am auzit numai lucruri bune despre ea. Da, XR este mai orientata spre enduro. Eu pentru drumuri mai lungi, forestiere, drumuri neasfaltate, folosesc o Yamaha XT 600. O motocicleta super faina, ciclistica foarte buna, prietenoasa, care in maini pricepute poate foarte multe si mai ales duce si indura foarte multe... excelenta motocicleta pentru adventure touring.

Editat de xt600
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...