bujiee Postat August 16, 2013 Share Postat August 16, 2013 Salutare!! Am un prieten ce are un scuter de 125cc dar nu stiu exact ce model e, mi-a spus ca ii consuma bateria si desi nu are cheia pusa in contact , nici un bec aprins nimic ... ia pus baterie noua si tot asa ii face ... stie cineva care ar putea fi motivul de ii consuma bateria ?!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat August 16, 2013 Share Postat August 16, 2013 Vreun consumator ascuns. Are alarma ceva? Un multimetru de 20 de lei si incepeti cautarile... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kikiroz Postat August 16, 2013 Share Postat August 16, 2013 la electrician cu prietenu ltau !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaai Postat August 25, 2013 Share Postat August 25, 2013 S-a mai inimplat o chestie asemanatoare ... socul electric nu stiu de ce raminea cuplat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat August 25, 2013 Share Postat August 25, 2013 socul e pe alternativ si trage curent doar daca merge motorul. Socul e cuplat tot timpul, termowax-ul se dilata sau nu. Ia un aparat de masura, ampermetrul si vezi. Asa noi ne dam cu parerea bazandu-ne pe directia vantului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate