Sari la conținut

Kawasaki 636


sebicbr
 Share

Postări Recomandate

De 3 luni de zile sunt posesorul unui 636 din 2004 timp in care am facut 5700 de km fara nici cea mai mica problema,azi ma roaga fratele meu sa il duc undeva,merg ma echipez,pun contactul,astept 4-5 secunde si dau sa porneasca...dintr-o data raman fara lumini in bord si se aude un sunet undeva in spatele motocicletei cum ar fi un scurtcircuit,prima data am crezut ca sa ars CDI-ul ca asa am patit cu cbr-ul.

 

Ii zic ca nu mai mergem nicaieri ca nu mai am curent,nu se mai aprinde nimic la motor...zice el hai sa te imping 2 metri sa vezi,iar eu esti nebun cum sa porneasca daca nu am curent,las contactul pus il bag in treapta 1 si ma impinge....invarte motorul de 3-4 ori dupa care se aprinde bordul...il scot din viteza dau la automat porneste wow !!!

 

Las motorul pornit 2-3 minute sa urce apa la 60 de grade si pornim,la intoarcere vin singur si la trecerea de nivel cu calea ferata trag ambreiajul si incep sa il scot din viteza 4-3-2 cand ma uit in bord motorul oprit cu luminile aprinse FI si uleiul parca,il repornesc si merg dupa 200 de metri trag iar ambreiajul si iar se opreste motorul si in orice viteza cand dau drumul la ambreiaj porneste.

 

Oare ce sa aiba ??? are rost sa il desfac sa ma uit pe la sigurantesau sa il bag in service ?

 

A uitasem,ora stiu ca sa resetat si era 1:00 cand am pornit de acasa...cand am cumparat motocicleta nu se aprindea becul cand ajungeam la turatie maxima.

 

Orice sfat e bune venit. Multumesc !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Caraitul ala din spatele motoretei e de la releul de pornire si face asa cand nu ai destul curent. Prima data verifica cati volti ai in baterie acuma(trebuie sa ai peste 12.5V). Dupaia tine voltmetru pe baterie in timp ce apesi pe butonul de pornire si vezi ce se intampla. Daca iti scade foarte mult voltajul, schimba bateria si mai incearca o data. Dar verifica si cablurile de la baterie sa fie bine stranse si masa de pe motor. Daca iti porneste verifica incarcarea. Astea sunt verificarile simple de la care sa incepi.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...