Robyb Postat Noiembrie 22, 2006 Share Postat Noiembrie 22, 2006 in primul rand asta e scuterul (de acu cateva zile) am avut un kit Polini 70cc pe el , dar era cam forjat deja + ca am avut ceva probleme cu el . mi-am comandat un kit nou e de la Minarelli " H2O Evolution" DR l'am montat zilele astea piston segmenti si toate cele azi am fost sa vopsesc gentile ( in alb) inca nu am apucat sa pun poze , maine ma duc sa dau comanda la ceva stikere cu APRILIA si AREA 51 o sa dau jos toate carenele si o sa le vopsesc si alea ....o sa revin cu poze cand mai fac ceva inca 2 poze cu motorasul .....wish me luck Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lkid Postat Noiembrie 22, 2006 Share Postat Noiembrie 22, 2006 cat te ajunge toata treaba asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Noiembrie 22, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 22, 2006 pana acuma kit sport --4.5 mil cauciuc 80 lei vopsele ~ 10 euro (deocamdata) stikere 5 dolari 1 metru patrat ( cu designul meu) + alte minunatii .....bujie ,ulei ,diluant , solutie de curatat cam 1 mil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Noiembrie 22, 2006 Share Postat Noiembrie 22, 2006 doar 4,5 mil kitul ? aveai restul pieselor dinainte (ambreiaj, role, curea...) ? adik doar pe cilindru si piston ai dat 4,5 mil ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Noiembrie 22, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 22, 2006 doar 4,5 mil kitul ? aveai restul pieselor dinainte (ambreiaj, role, curea...) ? adik doar pe cilindru si piston ai dat 4,5 mil ? ce a venit in cutie aia a costat 4.5 mil .... am pus poza sus da normal ca aveam restu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Road Postat Noiembrie 22, 2006 Share Postat Noiembrie 22, 2006 Iti trag o bataie daca te pui sa il vopsesti.......vinde-l ca te asteapta mobre mai mari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Noiembrie 22, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 22, 2006 Iti trag o bataie daca te pui sa il vopsesti.......vinde-l ca te asteapta mobre mai mari. il vrei tu ? si io cu ce ma plimb pana in vara ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sima7x Postat Noiembrie 22, 2006 Share Postat Noiembrie 22, 2006 daca n-are mari defecte optice nu are rost sa-l vopsesti..... mai bine ii dai un polish serios si e ca nou. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Road Postat Noiembrie 22, 2006 Share Postat Noiembrie 22, 2006 il vrei tu ? si io cu ce ma plimb pana in vara ? Las ca deocamdata vine iarna, nu te plimbi. Pana la vara (cel tarziu) facem noi cumva sa ai si tu mobra. daca n-are mari defecte optice nu are rost sa-l vopsesti..... mai bine ii dai un polish serios si e ca nou. Scooterul arata bine, e intretinut, si acum ca i-a pus motor nou e gata de drum. Are vopseaua putin dusa in jurul rezervorului. Dar Roby vrea sa-l faca reising Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Noiembrie 23, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 23, 2006 mi-am vopsit geanata fata in alb , am pus cauciuc nou , duminica fac geanta spate ,tre sa soseasca si celalt cauciuc . poze pun maine , sau in week-end cu ce am mai facut la el ms ms Radu , acu ma chinui cu rodajul ...inca nu e gata de drum ....imi manca benzina de rupe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Road Postat Noiembrie 23, 2006 Share Postat Noiembrie 23, 2006 mi-am vopsit geanata fata in alb , am pus cauciuc nou , duminica fac geanta spate ,tre sa soseasca si celalt cauciuc . poze pun maine , sau in week-end cu ce am mai facut la el ms ms Radu , acu ma chinui cu rodajul ...inca nu e gata de drum ....imi manca benzina de rupe Bai asta, imi dezvalui identitatea Cred ca-ti consuma mai mult pentru ca e in rodaj. Baga o data poze nu tot face gargara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
devis Postat Iulie 27, 2008 Share Postat Iulie 27, 2008 ce fel de ulei ii pui? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
speedbiker Postat Iulie 27, 2008 Share Postat Iulie 27, 2008 (editat) uitete la data ultimului post Nov 24 2006, 12:15 AM Editat Iulie 27, 2008 de speedbiker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
devis Postat Iulie 27, 2008 Share Postat Iulie 27, 2008 rectific: ce fel de ulei ii puneai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezkreator Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 rectific: ce fel de ulei ii puneai? probabil cel care a initiat topicul acu 2 ani nici nu mai bantuie pe aici,deci nu are cum sa raspunda...asta este o mare problema cu topicurile dezgropate de pe vremea lui Baiazid.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 (editat) probabil cel care a initiat topicul acu 2 ani nici nu mai bantuie pe aici,deci nu are cum sa raspunda...asta este o mare problema cu topicurile dezgropate de pe vremea lui Baiazid.... Poate vine Baiazid acuma ) Editat Iulie 28, 2008 de brick23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 rectific: ce fel de ulei ii puneai? Esti prost;). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragy2008 Postat Martie 24, 2010 Share Postat Martie 24, 2010 Salut mai ai toba originala ? O vinzi ? Daca da o vreau. Cat vrei pe ea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Martie 25, 2010 Share Postat Martie 25, 2010 au trecut anii peste postul initial, au cazut guverne de atunci... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragy2008 Postat Martie 25, 2010 Share Postat Martie 25, 2010 au trecut anii peste postul initial, au cazut guverne de atunci... Da asa e nu mi-am dat seama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate