tot Postat August 22, 2013 Share Postat August 22, 2013 Salut, Am cumparat o motocicleta dotata cu alarma Patrol Line HPS 447; motocicleta a fost nefolosita destul de multi timp, perioada in care s-a stricat si bateria... Odata cu bateria motocicletei s-a stricat si bateria alarmei, iar alarma nu mai functioneaza (probabil din acest motiv) Intentionez sa ii schimb bateria, insa v-as ruga daca sunteti cunoscatori, sa ma ajutati cu niste informatii legate de modul in care se activeaza alarma dupa instalare, si cum se programeaza telecomenzile Va multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cry_ss Postat August 22, 2013 Share Postat August 22, 2013 Am eu manualul pt 447 si 447S . Lasa-mi pe PM adresa ta de mail si ti-l trimit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvan.fitiila Postat Iulie 12, 2015 Share Postat Iulie 12, 2015 Salut. Stiu ca e foarte vechi topicul, insa daca mai aveti cumva manualul pentru acest tip de alarma, v-as fi foarte recunoscator daca mi l-ati putea oferi. Va multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
naminator2003 Postat August 28, 2015 Share Postat August 28, 2015 Uite link, cat mai functioneaza: http://we.tl/man2ajy1fD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate