OfficialBizkit Postat August 24, 2013 Share Postat August 24, 2013 Salutare,am si eu o problema cu asta mica. Indiferent in ce treapta sunt,dupa 6-7 mi de rpm,ramane blocata 1-2 secunde dupa care incepe sa urce din nou,se aude ca si cum ar da in gol in acele secunde..? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Guzuman Postat August 24, 2013 Share Postat August 24, 2013 Discul de ambreiaj uzat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MasTerShoT Postat August 24, 2013 Share Postat August 24, 2013 idem si la mine si eu tot de la ambreiaj cred. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OfficialBizkit Postat August 24, 2013 Autor Share Postat August 24, 2013 Am uitat sa precizez ca am cazut cu ea intr-o curba acum 1-2 saptamani si deabia aseara cand am terminat-o am observat problema asta,cazatura a avut loc pe partea stanga... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eugenkawa Postat August 24, 2013 Share Postat August 24, 2013 (editat) Sigur nu ai strambat maneta de ambreiaj, sau semighidonul, si si-a schimbat cursa, astfel incat sa tinda putin sa patineze ambreiajul? Incearca sa mai slabesti jumatate de tura reglajul la cablul de la ambreiaj, dar nu mai mult decat in asa fel sa iti iasa din viteza pe loc ( pe Neutral), si sa tinda sa plece de pe loc pe la jumatatea cursei. Reglajul se face din piesa din imagine...ca sa slabesti cablul, se infileteaza catre maneta... Editat August 24, 2013 de eugenkawa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R6 lover Postat August 24, 2013 Share Postat August 24, 2013 nu iti " agata " cablul de acceleratie in camasa ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eugenkawa Postat August 25, 2013 Share Postat August 25, 2013 A rezolvat-o de aseara. Ii patina ambreiajul, l-a reglat si ii functioneaza ok acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate