Sari la conținut

eugenkawa

Super Membru
  • Număr conținut

    1.273
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    BUCURESTI
  • Carnet moto din
    1997
  • Motocicleta
    HONDA NX650 - YAMAHA XT660Z TENERE
  • Numar Moto
    GFL193
  • Club
    Enduro Amateur Team

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Mobra,IJ,Yamaha TDR, GPZ600R, GPX600R, FZR 1000Exup, Honda XL600V, GPZ500S,PEGASO CUBE 650
  • Interests
    Enjoy the life

Vizitatori Recenți Profil

1.415 citiri profil

eugenkawa's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. Bag de seama ca ai prins gustul de coclau. O fi varsta,o fi incercarea de a scapa de cotidian ? Sa o stapanesti sanatos !
  2. Salutare,la voinici mei, cu cai inaripati si nu numai ! Stiu ca nu v-am mai vizitat de mult timp, dar am zis sa o fac macar in prag de sarbatoare. Vreau sa va urez Sarbatori Fericite, un an nou cu bucurii si realizari si sa aveti parte de tot ceea ce este mai bun ! Viata in strainatate este frumoasa, dar se munceste inzecit ca emigrant, daca ai planificat sa te realizezi. Timp liber, mai deloc, iar lipsa acestuia facem ceea ce este mai prioritar: lupta cu noi insine, pentru a demonstra ca ne meritam un loc intr-o societate mai prospera decat a noastra. Sufletul, ne duce pe plaiuri natale, unde am trait cele mai frumoase amintiri. Sa ne auzim sanatosi !
  3. Salutare, la Aprilisti. Cu o usoara parere de rau, am renuntat la calutul meu, dar macar am satisfactia ca a incaput pe maini bune. Madalin, noul propietar, din Ploiesti, deja s-a apucat sa il revizuiasca complet. Alin, Tudor, lasa-ti disensiunile deoparte, ca viata e prea scurta... Tuturor, distractie placuta la intrunire. Eu nu voi ajunge. Deja ne-am luat biletele pentru concediul din Suedia, si trebuie sa mai strangem ceva bani de buzunar. Sa auzim de bine.
  4. De asta nu mai scriu eu pe forum... Bun,am inteles gresit natura problemei,dar este totusi o problema. @pion: Incearca sa il pornesti la pedala. Daca porneste bine,atunci problema se reduce la electromotor sau bendix. Bendix-ul la scuter este un r.ahat de pinion cu grad, prevazut cu un resort,nu rulment unisens ca la monocilindrice sau V-uri. Posibil sa fie si bendix-ul de vina. Unul nou nu e mai scump de 30 de lei. Daca nu ai umblat la electromotor,nu are cum sa schimbe sensul din senin. Sa-i lasam pe experti sa isi expuna parerea. Eu ma retrag din discutie,ca n-am timp si nici rabdare sa-i mai sar la careva de gat. Intentia mea a fost sa-i dau un sfat,nu sa-mi maresc numarul de postari. O seara buna.
  5. Distributia e sarita de la punct,cu "timing" defectuos. Posibil ca volanta sa fi iesit de pe cama... Asa pateam cand aveam un IJ din 1960. Fugea cama si dadea scanteia inainte sa ajunga pistonul la PMS si inversa sensul de rotatie al ambielajului. Verifica si cititorul de la aprindere,care iti deschide circuitul electric care duce la CDI. Incearca si cu un alt CDI. Banuiesc ca e vorba de ceva chinezesc... Vorbesc din experienta, nu din carti. Verifica-le pe rand. Prima data, scoti bujia si vezi daca da scanteia putin dupa ce ajunge pistonul sus si tinde sa coboare. In mod normal, acolo se pun pe contact cititorul cu cama de pe volanta alternatorului, respectiv aprinderii.. Spor la surubarit !
  6. Dragilor,azi am pornit din nou Pegaso. Am verificat contactul general si altele. M-am hotarat sa o dau. Daca e cineva interesat,dati-mi de stire. Pretul este 600 de euro,PUTIN negociabil. Va salut.
  7. Cu placere. Nu am. Da o cautare pe OLX.
  8. Rezervorul de ML nu are furtun de trecere. E un rezervor de bogati de 22 de litri. La Dominator are doar 13 litri,aproape cat ma MX,dar ajunge peste 200 de kilometri linistit. Faine pozele de pe Aries,Cristiane. » Post actualizat in 12 Jun 2015 09:39 Cu un plin la Pegaso (ML) am venit de la mare si m-am mai fatait o saptamana prin oras,cam 10-15 km pe zi.
  9. Numai prieteni cu facultatea terminata pe aici. Ma gandesc sa o reiau si eu,ca am intrerupt-o in anul 2,cand am avut accidentul. Apropos de plimbari,tot trag pretenarii de mine sa ma duc cu ei la intrunirea Seawolves din week-end-ul asta... @Cristian,cam rasfatat cutul ala..
  10. In Bucuresti,Pegaso consuma mult,pentru ca avem un trafic de ra_hat si semafoare prost corelate. A mea consuma 7 in oras si 4,5 afara,alergata. Dupa multe bibileli,am ajuns la concluzia ca nu e bine sa ne bagam manutele in carburatoare sau motor,atata timp cat porneste si trage bine. Alte reparatii sau upgrade-uri sunt o necesitate sau un moft..
  11. Multumim. Am tot citit de e-mail ce s-a mai scris pe aici ultima saptamana...mult...mult.
  12. By the way,am revenit de la Focsani. Am fost cu Dominatorul pana la urma. Echipa lui fi-miu a adus cupa turneului acasa.
×
×
  • Creează nouă...