csotany Postat August 27, 2013 Share Postat August 27, 2013 Salut, Caut pe cineva cine ar vrea sa instaleze un kit de coborare suspensie spate la un suzuki DL650. E mi-am cumparat vstromul cu asa un kit, dar as vrea sa-o refac la inaltimea originala, din pacate nu gasesc piesele potrivite niciunde (am gasit numai kit de ridicare, dar cu ea motocicleta ar fi prea inalta pentru mine). Daca cineva este interesat de kitul de coborare (SW-motech) s-ar putea sa facem schimb ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat August 27, 2013 Share Postat August 27, 2013 face un baiat din bucuresti la ce dimensiune vrei. eu am dat parca 150 ron cu tot cu instalare 0761675364 Alexandru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandrub Postat Septembrie 10, 2013 Share Postat Septembrie 10, 2013 face un baiat din bucuresti la ce dimensiune vrei. eu am dat parca 150 ron cu tot cu instalare 0761675364 Alexandru Mi-am schimbat nr de tel, 0733.22.6686 sau www.garajmoto.ro Si da, ai ținut minte bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aecrag Postat Septembrie 11, 2013 Share Postat Septembrie 11, 2013 eu am ridicat spatele si mai am oasele originale. Vad ca esti din Cluj. Vii la mine si ti le pun eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csotany Postat Septembrie 27, 2013 Autor Share Postat Septembrie 27, 2013 Multumesc tuturor pentru sugestii, in final am rezolvat treaba cu Dan Cata. El mi-a facut piesele din inox, le-am montat fara probleme. Inaltimea spatelui a crescut cu 4 cm, asa ca in momentul de fata sta cu 1 sau 2 cm peste inaltimea originala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madalupu Postat Martie 2, 2014 Share Postat Martie 2, 2014 Kitul de coborare il mai ai? Il vinzi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csotany Postat Martie 31, 2014 Autor Share Postat Martie 31, 2014 Kitul de coborare il mai ai? Il vinzi? Da, mai am kitul de coborare si il vind daca te intereseaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Martie 31, 2014 Share Postat Martie 31, 2014 Kitul de coborare il mai ai? Il vinzi? il vand si eu pe al meu ca revin la inaltimea originala. m-am obisnuit cu motoreta si nu mai am probleme. am chiar doua kituri de coborare. unul cu 2 si altul cu 3 cm parca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate