myry99 Postat Septembrie 6, 2013 Autor Share Postat Septembrie 6, 2013 Cred ca am spus foarte clar...nu da scanteie decat cand vrea el... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Septembrie 7, 2013 Share Postat Septembrie 7, 2013 Sunt mai multe de verificat: - papucii de la bobine sa fie bine fixati si sa nu fie oxidati - siguranta de la bobine (sa nu aibe joc sau sa nu fie oxidata) - capacelele de fixare ale fiselor de bujii sa fie bine prinse in bobine - firele de masa de pe instalatia electrica. - mufele de la CDI sa nu fie oxidate Plus CDI de verificat. Ai un stil imbarligat de a prezenta problema si modurile de diagnostic (pe alocuri gresite as zice eu) si de aici si replica mea de mai sus. In rest, de pe net, in afara de ce ti-a sugerat colegul, nu prea ai ce sa faci. Ia un multumetru, citeste manualul si vezi acolo modalitatea corecta de diagnostic. Atat pe bobine, cat si pe CDI (daca nu ma insel) ar trebui sa ai anumite valori. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat Septembrie 7, 2013 Share Postat Septembrie 7, 2013 eu ti-am zis ce sa faci cu bricheta! acum ca sa nu zici ca-s rau, cel mai probabil TCI-ul (ca e TCI, nu CDI si-i doar unul) n-are nimic. bobinele sunt duse. degeaba le masori la "rece" pentru ca iti dau valorile din manual sau apropiate. masoara-le la cald si o sa vezi ca-s duse. in caz ca nu stii, bobinele sunt chestiile alea gri din care ies cate doua fire (fise se numesc) si se duc la bujii. ordinea este 1 cu 4 si 2 cu 3. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
myry99 Postat Septembrie 7, 2013 Autor Share Postat Septembrie 7, 2013 (editat) Stiam ca sunt alea:) mersi ! O sa verific maine mai in detaliat toata instalatia! Editat Septembrie 7, 2013 de myry99 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bica Postat Septembrie 8, 2013 Share Postat Septembrie 8, 2013 ))nu ai ce verifica...tocmai asta e..ca trebuie sa le schimbi cu altele .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
myry99 Postat Septembrie 8, 2013 Autor Share Postat Septembrie 8, 2013 Abtine.te Bica..si cei ca tine la fel... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bica Postat Septembrie 9, 2013 Share Postat Septembrie 9, 2013 ce tantalau esti ma...te-am jignit cu ceva???cum poti sa le verifici cel mai simplu decat schimband cu altele si vazand diferentele...ar trebui sa-ti stearga cineva topicul nerecunoscator ce esti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
myry99 Postat Septembrie 9, 2013 Autor Share Postat Septembrie 9, 2013 Daca tu ai problema la motor asta inseamna ca trebuie sa schimbi tot motorul?? O iau si eu usor..ca nu cred ca are rost sa dau banii aiurea pe ceva ce poate fi bun...poate e ceva simplu...si ce sa inlocuiesc ? Totul? In fine..imi bat capul cu unij degeaba..sunt "zmei".... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bica Postat Septembrie 9, 2013 Share Postat Septembrie 9, 2013 ai grave probleme de comprehensiune..baiete...daca tu asta ai inteles..sa schimbi motorul....tu nu vrei ajutor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
myry99 Postat Septembrie 10, 2013 Autor Share Postat Septembrie 10, 2013 Iti dadeam un exemplu prietene tie..daca ai avea o mica problema tu la motorul tau...de exemplu nu iti baga pompa de ulei..ai schimba tot motorul? Asa imi spui tu mie.sa schimb tot..de ce tot cand poate fi ceva nesemnificativ? Ceva usor ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat Septembrie 10, 2013 Share Postat Septembrie 10, 2013 tu esti batut in cap, serios! omu' ti-a zis sa schimbi mizeriile alea de bobine, nu toata troaca! desi n-ar fi o optiune rea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Septembrie 10, 2013 Share Postat Septembrie 10, 2013 Iti dadeam un exemplu prietene tie..daca ai avea o mica problema tu la motorul tau...de exemplu nu iti baga pompa de ulei..ai schimba tot motorul? Asa imi spui tu mie.sa schimb tot..de ce tot cand poate fi ceva nesemnificativ? Ceva usor ? Nu prea ai ales un ex.bun. Cand pompa de ulei nu-ti baga,ai toate sansele sa schimbi tot motorul. Tot ce se misca/invarte in acel motor se bazeaza pe acea pompa. Vibrokenul la 10000 rot/min daca pompa nu baga ulei acel vibroken s-a invartit in cuzineti fara ungere de 160 rot pe sec..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bica Postat Septembrie 10, 2013 Share Postat Septembrie 10, 2013 tu esti batut in cap, serios! omu' ti-a zis sa schimbi mizeriile alea de bobine, nu toata troaca! desi n-ar fi o optiune rea... da-i pace...el vrea sa ii spuna careva ca are un fir care nu face contact....asta vrea sa auda,...ca are un surub undeva destrans..o mufa oxidata.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
myry99 Postat Septembrie 10, 2013 Autor Share Postat Septembrie 10, 2013 Fratilor voiam doar sa fac mobra sa ma pot plimba...si am zis sa apelez aici...dar aici sunt numai mistocari si atotstiutori! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bica Postat Septembrie 10, 2013 Share Postat Septembrie 10, 2013 du-te ma de aici...si du-te repede....fa-ti singur troaca gedaiule...cand intri aici nu intri ca sa porti discutii contradictorii...ci ca sa primesti sfaturi...si SA LE ACCEPTI CA UNUL CARE NU STIE...daca sti ce are troaca atunci ce mai cauti aici..? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat Septembrie 10, 2013 Share Postat Septembrie 10, 2013 la cat de sarac cu duhul e o sa creada ca "gedaiule" e-njuratura... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
myry99 Postat Septembrie 11, 2013 Autor Share Postat Septembrie 11, 2013 (editat) Am rezolvat...de fapt si.a revenit singura..multumesc celor care mi.au dat sfaturi! Editat Septembrie 11, 2013 de myry99 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate