high_dive_eagle Postat Februarie 20, 2014 Share Postat Februarie 20, 2014 Va salut, sper ca ma incadrez bine cu postul, categoria mare fiind imagini, iar eu venind cu filmulete. Cand circul cu motocicleta incerc sa filmez, iar in weekenduri, iau filmele la rand si incerc sa selectez chestiile "interesante" filmate pentru a le pune intr-o compilatie si sa le impartasesc cu lumea. Aceasta ar fi prima compilatie, sper eu dintr-o serie lunga Asfalt uscat! Video Sa nu mai stai asa aproape cand mergi in spatele unui camion cu lemne cu marfa neasigurata corespunzator(vizibil deasupra obloanelor si fara plasa). In rest dai tare cu filmatu' ca-i de bine, vad conservarii filmele pe net si vor fi stresati sa ne mai sicaneze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zece d rosu Postat Martie 27, 2014 Share Postat Martie 27, 2014 Salut! Ce program folositi pt. prelucararea filmarilor (taiat, efecte, text, muzica fundal, etc)? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sanducu89 Postat Aprilie 9, 2014 Autor Share Postat Aprilie 9, 2014 (editat) Salut! Ce program folositi pt. prelucararea filmarilor (taiat, efecte, text, muzica fundal, etc)? Salutare, cyberlink powerdirector 11, face cam de toate. -------------------------------------------------- Marsul moto din Targu Mures, din data de 06.04.2014, pentru a atrage atentia soferilor asupra motociclistilor din trafic. Editat Aprilie 9, 2014 de sanducu89 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zece d rosu Postat Aprilie 12, 2014 Share Postat Aprilie 12, 2014 Ai un link de unde pot descarca programelul asta, simplu si fara bataie de cap, ca eu n-am gasit (recunosc ca nu prea ma pricep la d-astea)? Merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sanducu89 Postat Mai 10, 2014 Autor Share Postat Mai 10, 2014 (editat) O mica excursie din Tg. Mures pana la Sovata, doar ca pe drum judetean partial, Tg. Mures - Miercurea Nirajului - Neaua - Viforoasa - Sovata. Majoritatea km-lor pana inainte de Neaua sunt peticiti, cu cateva exceptii.. unde sunt gropane sau drumul o ia la vale din deal... altfel.. nice views... Cheers! ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- O bucatatica din padurea de pe langa oras, mai exact Tg. Mures- Corunca, deasupra de sapienta, arata cam asa... Cheers! Vreme buna, asfalt uscat si distractie de 1 mai! ---------------------------------------------------------------- Inceputul de nunta al unui coleg.... Nebunie de muzica de fundal hehe. Cheers!! Editat Mai 10, 2014 de sanducu89 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sanducu89 Postat Iunie 30, 2014 Autor Share Postat Iunie 30, 2014 ----------------------------------- O tura duminica, Tg. Mures - Tarnaveni - Bichis - Ludus - Tg. Mures, din care, partea cea mai interesanta de data asta a fost trecerea din satul Dambau catre satul Ozd si pe urma la Bichis, portiune unde ne-am despartit de asfalt, si am luat-o pe dealuri Cheers!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sanducu89 Postat Mai 2, 2015 Autor Share Postat Mai 2, 2015 Salutare!! 1 mai 2015.... hu haaaa că nu am mai intrat demult. Traseu: Aiud - (pe drum județean cică, sursa google) M. Râmeț - Cheile Râmețului (asfalt la început, dupaia doar off road). Două boacăne din cauza noroiului acumulat la aripa față... fără pagube mari și durere... hihi ..... » Post actualizat in 02 May 2015 14:40Embeding not working no more?! hmmmm și perioada foartă scurtă de editare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate