benny2009 Postat Septembrie 8, 2013 Share Postat Septembrie 8, 2013 Acum mi-a zis tata ca azi in jurul orei 14 a trecut prin Padurea Bogatii si era un accident moto..a vazut doar ca erau multi oameni si pe motociclist il resuscita...stie cineva mai multe detalii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Septembrie 8, 2013 Share Postat Septembrie 8, 2013 doamne fereste!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Error Postat Septembrie 8, 2013 Share Postat Septembrie 8, 2013 Mda... again? Detalii, nimeni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clitz2003 Postat Septembrie 8, 2013 Share Postat Septembrie 8, 2013 sa speram ca nu va fi foarte grav ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Septembrie 8, 2013 Share Postat Septembrie 8, 2013 sa speram ca nu va fi foarte grav ! daca-l resuscitau! e de inteles. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi_radu Postat Septembrie 9, 2013 Share Postat Septembrie 9, 2013 si eu am fost in apropiere de Rupea si a venit un nene si a zis ca a fost un motociclist care a ratat curba si a luat-o prin padure . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Costin1 Postat Septembrie 9, 2013 Share Postat Septembrie 9, 2013 sa dea dumnezeu sa fie bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
benny2009 Postat Septembrie 9, 2013 Autor Share Postat Septembrie 9, 2013 si eu am fost in apropiere de Rupea si a venit un nene si a zis ca a fost un motociclist care a ratat curba si a luat-o prin padure . da..cica motocicleta era printre copaci :| ... si erau mai multi motociclisti pe acolo..chiar nimeni sa nu aiba cont? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Septembrie 10, 2013 Share Postat Septembrie 10, 2013 da..cica motocicleta era printre copaci :| ... si erau mai multi motociclisti pe acolo..chiar nimeni sa nu aiba cont? nu se doreste se se afle. prieteni din anturajul meu au cazut si aflam dupa 2 saptamani de la altcineva: "a cazut X dar sa nu-i zici ca sti de la mine" sper ca riderul este ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Septembrie 10, 2013 Share Postat Septembrie 10, 2013 (editat) Imediat dupa ce am vazut topicul am sunat pe unul dintre "forjatorii de Mures". Nu e de la ei din gasca. Sper ca rider-ul sa fie ok. Editat Septembrie 10, 2013 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate