Error Postat Septembrie 23, 2013 Share Postat Septembrie 23, 2013 (editat) wow.. accelereaza de la 100 la 120 in 3-4 secunde .. tineti-va bineee!!!!!!!!!!! sau erau mile... da stai nu prinde 120mph... MUHAHAHAHAHa -se misca bine -consuma 3,5% -face ENDURO decent -rapoarte de 1000cc muhahaha Deja iti etalezi prostia, atata te duce capu', atata poti. Bafta mai departe Editat Septembrie 23, 2013 de Error1132 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iamz3th Postat Septembrie 23, 2013 Share Postat Septembrie 23, 2013 Asta cu "pentru o femeie e ok un 500 cc, mai ales la inceput", e posibil sa ii jigneasca pe unii... non-femei de pe forum. Care au 125/250/500 cmc si nu mai sunt chiar "la inceput". Pana nu fac un 50k km pe gs-ul meu nu il schimb, cred ca am mult de invatat pana sa ies din radurile femeilor Eu am cumparat gs500 din motive financiare , si mi-a placut mai mult gs decat cb-ul ca si design, cb500 imi place din 2005 dar costa prea mult pentru mine. e o motocicleta micuta si are destul demaraj, in comparatie cu alte motoare da ti se pare ca stai pe loc la un moment dat, dar in comparatie cu masini e ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Error Postat Septembrie 23, 2013 Share Postat Septembrie 23, 2013 In general mobrele naked sau sport de capacitati mici in 2 cilindri si putere mica raman repede mici, eu am rezistat ~2 luni pe un GS si nu l-am mai suportat, dar ele ca motoare sunt foarte bune, consumul este enorm de mic, putere in comparatie cu masinile mare. Am un prieten care are GS si nu are de gand sa il schimbe prea repede, si se da cu el de 2 sezoane. Depiunde de fiecare si de ce asteptam sau ce vrem sa facem cu mobra din dotare, pentru multi sunt f ok mobrele gen GS sau CB iar poate pt altii la fel de multi nu sunt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Septembrie 23, 2013 Share Postat Septembrie 23, 2013 (editat) Deja iti etalezi prostia, atata te duce capu', atata poti. Bafta mai departe Editat Septembrie 23, 2013 de superbec Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Error Postat Septembrie 23, 2013 Share Postat Septembrie 23, 2013 Quod erat demonstrandum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Septembrie 23, 2013 Share Postat Septembrie 23, 2013 In general mobrele naked sau sport de capacitati mici in 2 cilindri si putere mica raman repede mici, eu am rezistat ~2 luni pe un GS si nu l-am mai suportat, adica tu n-ai mai suportat GS-u, minunea tehnicii a mai rapida dintre motociclete , un monument de fiabilitate,economie si distractie pe 2 roti....dar o recomanzi in gura mare,interesant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Error Postat Septembrie 23, 2013 Share Postat Septembrie 23, 2013 adica tu n-ai mai suportat GS-u, minunea tehnicii a mai rapida dintre motociclete , un monument de fiabilitate,economie si distractie pe 2 roti....dar o recomanzi in gura mare,interesant. Daca mie nu imi place si as spune ca nu e buna, cum faci tu, doar ca mie nu imi place as fi subiectiv, nu? Mobra e f ok, e si fiabila si economica, indiferent ce spui tu, si asta iti pot spune si actualii sau fostii proprietari. Cum am scris mai sus, amicul meu tocmai incheie al 2-lea sezon si nu are de gand sa o schimbe prea curand. Nu spune ca nu's bune doar pt ca nu iti plac tie pentru ca induci oamenii in eroare, iar cat despre consum iti garantezca daca mergi cu 90 la ora iti ia undeva la 3.8% iar daca mergi pana in 140 la ora nu depasesti de 4.5% afara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi_mot Postat Septembrie 24, 2013 Share Postat Septembrie 24, 2013 Din experienta mea.. Am avut si GS si CBR F2. GS-ul. Foarte tare pentru oras. Foarte tare pentru incepatori. Usoara, micuta, te strecori foarte lejer prin trafic. Cam ca o bicicleta. In schimb pe mine personal, la drum lung ma durea spatele. Si cand zic drum lung ma refer la un drum pana la mare de exemplu. Nu consuma mult. Am mea cel putin nu s-a incins exagerat. Nu am avut probleme cu ea... Un pic ciudata la frane. Si fiind usoara poti baga si niste drumuri mai proaste. Eu am mers un pic si pe forestier. Asta a fost impresia mea referitoare la GS. O motocicleta foarte OK. Din auzite, nu am testat, am inteles ca CB-ul e cam la fel. Parerea mea este sa pastrezi si CBR-ul daca poti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate