reverend Postat Septembrie 23, 2013 Share Postat Septembrie 23, 2013 Servus, ma bate un gind ca in noiembrie sa dau o fuga pina in perth pt o saptamina si ceva si sa inchiriez un motor ( cb400, dr650, gs 650, cam pe acolo). Am gasit pe google ceva informatii, dar ma gindeam ca daca este cineva din zona, sau macar din australia sa-mi dea niste informatii ( not listed ca astia deobicei sint mai ieftini) ar fi o treaba. Eu am gasit pina acum cam cu 100OZ$ pe zi pt 7 zile. Orice info e de folos. Ms anticipat ( daca se paote prefer info pe pm) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdancbr Postat Septembrie 23, 2013 Share Postat Septembrie 23, 2013 1000 de $ australieni ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reverend Postat Septembrie 23, 2013 Autor Share Postat Septembrie 23, 2013 (editat) 1000 de $ australieni ? Dap cam pe acolo. cel cel mai ieftin 700$OZ pt 7 zile. Cred ca am facut o greseala in primul post. deci e vb de totalul de +/- 1000 $OZ pt toata perioada de 7 zile. Pe zi e cam 130-150$OZ. Editat Septembrie 23, 2013 de reverend Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Septembrie 23, 2013 Share Postat Septembrie 23, 2013 Incearca sa-l contactezi pe Baiazid(nick pe forum). El sta acolo de ceva timp, poate te ajuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat Septembrie 23, 2013 Share Postat Septembrie 23, 2013 Incearca sa-l contactezi pe Baiazid(nick pe forum). El sta acolo de ceva timp, poate te ajuta. il gasesti si p-aici: http://www.emigrare.info/forums/index.php Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate