Arider Postat Septembrie 25, 2013 Share Postat Septembrie 25, 2013 Am o honda xr 125 l si am probleme cu semeringul dreapta de la furca. As vrea sa stiu daca potriveste orice semering de la alta furca sau este bine sa fie pus cel original de la honda? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Septembrie 25, 2013 Share Postat Septembrie 25, 2013 simeringurile sunt pe marimi. merge orice alt simering de acceeasi marime. totusi e recomandat sa pui simeringuri dedicate moto. Vezi pe louis, motomike etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Septembrie 25, 2013 Share Postat Septembrie 25, 2013 ia-ti pt mobra ta...nu sunt o avere, 30-40 lei cele de ulei. indicat e sa schimbi si uleiul...daca curg simeringurile, clar au ceva ani, la fel si mazga aia care a fost ulei candva. oricum, daca pui intrebarile astea, clar nu stii sa le schimbi si mai bine te duci la un service moto care sa iti si aduca simeringurile si uleiul...si ce oi mai avea nevoie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate