andrei.gixxer Postat Septembrie 29, 2013 Share Postat Septembrie 29, 2013 (editat) Prima mea "motoreta". Foarte mulțumit de ea Editat Septembrie 29, 2013 de andrei.gixxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Septembrie 29, 2013 Share Postat Septembrie 29, 2013 sa o stapanesti sanatos!arata foarte bine! Astfalt uscat si fara incidente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Error Postat Septembrie 29, 2013 Share Postat Septembrie 29, 2013 Multi km fara incidente! Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei.gixxer Postat Septembrie 29, 2013 Autor Share Postat Septembrie 29, 2013 Multumesc , asemenea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m4mihai Postat Septembrie 29, 2013 Share Postat Septembrie 29, 2013 Sper ca minimul echipament este doar pentru poza... poarta echipamentul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei.gixxer Postat Septembrie 29, 2013 Autor Share Postat Septembrie 29, 2013 AAA nu ) asta eram așa pe lângă ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Septembrie 29, 2013 Share Postat Septembrie 29, 2013 felicitari aceeasi casca o detin si eu doar ca e pe rosu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei.gixxer Postat Septembrie 29, 2013 Autor Share Postat Septembrie 29, 2013 Ms. O casca buna sa știi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clitz2003 Postat Septembrie 29, 2013 Share Postat Septembrie 29, 2013 Sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Septembrie 29, 2013 Share Postat Septembrie 29, 2013 crom, nu gluma (bascula ) furtunul de la rezervor asa e din fabrica?(intreb pt ca am vazut la cross-uri din ala..) bafta + fara evenimente! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei.gixxer Postat Septembrie 29, 2013 Autor Share Postat Septembrie 29, 2013 (editat) Dap așa e din fabrica. Multă munca la crom ) Editat Septembrie 29, 2013 de andrei.gixxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei.gixxer Postat Septembrie 29, 2013 Autor Share Postat Septembrie 29, 2013 (editat) Ms frumos. Sincer sa fiu prietenul de la care am cumparat-o a făcut-o așa. O sa i-l întreb cum a făcut daca te interesează. Mi-a spus doar ca a fost ceva de munca. Eu i-l mai întrețin cu o pasta pt aluminiu Editat Septembrie 29, 2013 de andrei.gixxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate