freeman Postat Noiembrie 24, 2006 Share Postat Noiembrie 24, 2006 Am primit acuma o veste ca pe ceaicovski ar fi fost un accident.moto cam nasol.stie cineva ceva? parca era cineva de prin zona. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaip Postat Noiembrie 24, 2006 Share Postat Noiembrie 24, 2006 ce motor ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dilivio Postat Noiembrie 24, 2006 Share Postat Noiembrie 24, 2006 Am auzit si eu si, fiind foarte aproape m-am urcat in masina si m-am dus. Slava domnului, motociclistul nu avea mai nimic.Avea blugii rupti in genunchi si murdari si era nervos ( il inteleg ). Motocicleta, o Aprilia RS 125, parca, era cam muci. Din cate am inteles, tipul cu Aprilia se indrepta spre Scop Computer , iar un conservat a vrut sa faca stanga, din sens opus.Din cate stiu, lucrul asta este interzis acolo. Daca stie cineva mai multe.... Bafta la reparatii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaip Postat Noiembrie 24, 2006 Share Postat Noiembrie 24, 2006 De la reasfaltare, nu mai este interzis facutul stanga pe ceakovski, dar prioritatea de dreapta nu s-a abrogat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dilivio Postat Noiembrie 24, 2006 Share Postat Noiembrie 24, 2006 conservarul cred ca vroia sa faca stanga venind dinspre scop computers, dar nu sunt sigur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX NINJA Postat Noiembrie 24, 2006 Share Postat Noiembrie 24, 2006 Am vazut si eu accidentul era un elev de la liceu Rosetti cu o aprilia de 125 Un idiot cu o skoda a facut stanga iar el venea pe mijlocul drumului Mortocicleta era in mijlocul drumului el era deja spre spital Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
patrastefan Postat Noiembrie 25, 2006 Share Postat Noiembrie 25, 2006 am trecut cu masina pe acolo la cateva minute dupa accident. politia facuse deja masuratorile. motocicleta era inca in mijlocul strazii cu carenele cam sparte, nu i-am retinut numarul. motociclistul plecase deja la spital, iar din spusele fratelui sau care era la locul accidentului ar fi in principiu ok (protejat, nelovit la cap etc), dar destul de zgaltait. tot fratele spunea ca o skoda octavia - inca prezenta la locul accidentului - ar fi intors in fata motocicletei cu toate ca acolo este linie continua. sper ca omul sa nu aiba nimic grav. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate