AUTOMOBILIA Postat Octombrie 10, 2013 Share Postat Octombrie 10, 2013 Pana pe 20 octombrie va invitam la Standul RETROMOBIL din cadrul BUCHAREST CLASSIC CAR EXPO eveniment desfasurat in paralel cu SAB 2013la ROMAERO BANEASA (zilnic 10-20). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TudorG Postat Octombrie 11, 2013 Share Postat Octombrie 11, 2013 Un stand foarte interesant, care merita vizitat. Pe langa acel BMW Isetta din fundal se poate admira un Ford T destul de impunator si alte jucarii dragute. Langa gasiti si standul de la http://www.oldtimer.ro/ care prezinta, de asemenea, cateva exemplare fenomenale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Octombrie 12, 2013 Share Postat Octombrie 12, 2013 Pana pe 20 octombrie va invitam la Standul RETROMOBIL din cadrul BUCHAREST CLASSIC CAR EXPO eveniment desfasurat in paralel cu SAB 2013la ROMAERO BANEASA (zilnic 10-20). Felicitri pt stand si munca depusa ! superbe masini , zundapp ul e al tau Tudor ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TudorG Postat Octombrie 12, 2013 Share Postat Octombrie 12, 2013 Da, al meu este. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 12, 2013 Share Postat Octombrie 12, 2013 Merge cineva maine? La pranz / dupa amiaza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Octombrie 12, 2013 Share Postat Octombrie 12, 2013 as merge eu, dar probabil am sa pedalez, mai intai, nitzelus prin fata Guvernului... o sa te sun cand ma hotarasc sa merg. desi cel mai mult mi-ar conveni luni sau marti dupa amiaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 12, 2013 Share Postat Octombrie 12, 2013 Nu pot in timpul saptamanii, nu am timp nici sa mor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TudorG Postat Octombrie 12, 2013 Share Postat Octombrie 12, 2013 Ia si o pompa daca te duci, dai si la mine niste aer pe spate ca am un por ceva si se lasa cauciucul la cateva zile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Octombrie 12, 2013 Share Postat Octombrie 12, 2013 Nu pot in timpul saptamanii, nu am timp nici sa mor. atunci, sa vedem maine. totusi, cred ca nu va fi timp si de pedalat si de expo, e prea din scurt iar dimineata eu nu-s "om". :-) Ia si o pompa daca te duci, dai si la mine niste aer pe spate ca am un por ceva si se lasa cauciucul la cateva zile o sa-ti aduc eu o pompa sau iti umflu chiar cauciucul daca nu esti pe-acolea, ca nu e rusine. iar motoreta e prea frumoasa ca sa shada cu roata desumflata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TudorG Postat Octombrie 12, 2013 Share Postat Octombrie 12, 2013 Este pe cric, teoretic nu se vede, dar... in caz ca a scazut presiunea si se vede, raman dator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertkiran Postat Octombrie 12, 2013 Share Postat Octombrie 12, 2013 Cred ca am sa vin si eu maine pana acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate