sisu2006 Postat Octombrie 17, 2013 Share Postat Octombrie 17, 2013 Va salut. Am mai cautat si pe net informatii despre acest model Aprilia Atlantic 500 si nu am gasit mare lucru. Rog posesorii acestui model sa ma ajute cu informatii. Ma intereseaza: -fiabilitatea -consumul -manevrabilitate -probleme ivite -si orice alt lucru Nu m-am urcat pe nici un Atlantic, pare destul de comod. Am gasit cateva pe la 1000 euro. Vreau sa il folosesc mai mult la drumuri lungi, nu locuiesc in oras. Astept parerile voastre. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Octombrie 17, 2013 Share Postat Octombrie 17, 2013 Este un maxi de clasa medie, sa nu te astepti la super fiabilitate sau performante uimitoare. Am stat pe unul si iti confirm ca pozitia este confortabila. Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
28fun Postat Octombrie 17, 2013 Share Postat Octombrie 17, 2013 (editat) Am avut un Beverly 500, are acelasi motor ca si Aprilia. Ce pot sa iti spun: - Consum: cam 5-5.5% - Fiabilitate: am mers cu el vreo 2000 km, nu am avut probleme deosebite. Fostul proprietar mersese vreo 25.000 si era multumit. Mai pica la unele o pompa de apa sau vreo termocupla insa nu sunt chestiuni extraordinare. Cred ca la SH depinde f mult de cum a fost ingrijit si servisat. - Vit. max cca 150-160, lejer 120 (peste deranjeaza vantul - depinde de ce parbriz ai); demaraje in oras peste cam orice masina. - Mai greoi in oras la slalom, ii place cam de la 60-70 in sus. In rest, mare atentie de unde cumperi. Pretul de 1000 eur mi se pare relativ mic pt un maxi de 500, vezi sa nu aibe bube ascunse. Sfatul meu, trecut deja prin 3 achizitii SH sunt: 1. Uita-te la proprietar - ca om. E genul mai "smecheras" sau e om serios? E inscris? (ia cel mai bine unul inscris sa nu ai surprize) 2. Vezi de cat timp il are? Daca il are de 2 luni si il da mai departe, nu prea e buna....(evident el o sa zica ca nu s-a obisnuit, ca e prea mare, etc) 3. E adus din Italia? (sunt profesionisti care iau scutere lovite de acolo si din 3 lovite fac 2 bune; in plus sunt scutere cu 50-60.000 km luate de acolo si vandute aici cu 20.000) 4. Vezi cum stai pe el si fa-i o proba. Review-urile si fiabilitatea de pe hartie conteaza mai putin daca iti iei vreo prastie de scooter. Asa ca cel mai bine du-te si vezi-le cu ochii tai. Editat Octombrie 17, 2013 de 28fun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Octombrie 17, 2013 Share Postat Octombrie 17, 2013 Am prieten cu X9 cumparat in 2008 din tara (0 km) din reprezentanta, la 40000 i-a facut segmentare ca manca ulei ca la balamuc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sisu2006 Postat Octombrie 18, 2013 Autor Share Postat Octombrie 18, 2013 Multumesc pentru raspunsuri. Referitor la pret, am gasit si la Motomus cu 1090 euro. Din cate m-am informat par destul de seriosi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Octombrie 18, 2013 Share Postat Octombrie 18, 2013 Nu cred ca merita achizitia unui scuter italian de 500cc.consuma mult si e de preferat schizitia unei motociclete care ofera mult mai mult decat barca asta la un consum mai mic de carburant Eu am gasit in vara un malaguti spidermax 500 la un pret foarte bun.Cand am vazut ca are un consum mai mare decat un SS 600,am renuntat in secunda 2 la achizitie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Martie 7, 2014 Share Postat Martie 7, 2014 Ma bate si pe mine gandul la Atlantic sau Beverly 500. Ma gandesc ca punctul slab-consumul- nu este o tragedie, daca ai confort si stai lejer in sa, merita sa consumi un litru-doi-trei in plus...Sau il bag pe Gpl!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sisu2006 Postat Martie 9, 2014 Autor Share Postat Martie 9, 2014 Multumesc de sfaturi. Pana la urma am luat un Burgman 400 din 2004. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Martie 9, 2014 Share Postat Martie 9, 2014 O alegere mult mai buna fata de atlantic 500 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate