Andrei/KLX Postat Octombrie 19, 2013 Share Postat Octombrie 19, 2013 O poiana la marginea satului BOSILCESTI judetul Prahova. Am ajuns acolo cu KLX250 si KLR650 cele din imagini. Imaginile au iesit supraexpuse pentru ca am avut modul nocturn activat la aparatul foto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Octombrie 19, 2013 Share Postat Octombrie 19, 2013 sunt foarte frumoase pozele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 19, 2013 Share Postat Octombrie 19, 2013 f tare azi a fost perfect de peisaje pacat ca ploaia si furtuna din timpul saptamanii au "chelit" rau copacii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovideu Postat Noiembrie 4, 2013 Share Postat Noiembrie 4, 2013 super...am avut o toamna... intradevar cel mai fotogenic anotimp.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coxa Postat Noiembrie 5, 2013 Share Postat Noiembrie 5, 2013 Culorile sunt exemplare.Master Sample pozele.De invidie va rog sa nu va suparati daca ma lovesc cu tesla in oo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate