throttle Postat Octombrie 20, 2013 Share Postat Octombrie 20, 2013 bag si eu 2, 3 poze cu singurii 3 temerari intalniti pe TF... la asa vreme superba, ma asteptam sa fie plin de motociclisti...ce-i drept, si eu am avut cu 2 roti mai mult decat aveam nevoie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Octombrie 21, 2013 Share Postat Octombrie 21, 2013 sa dea dracu in astia de la bmw daca ar pune ei un far normal )) mare dreptate ai! imi si imaginez cum a fost: primul designer a facut far rotund - a fost dat afara al doilea, doua faruri rotunde, dat afara si retrase gradele. apoi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovideu Postat Octombrie 21, 2013 Share Postat Octombrie 21, 2013 UNII pleaca de dimineata ca au de mers ... nu s asa norocosi ca ALTII sa stea langa munti bucuresti pitesti/TEAPA curt de arg balea cartisoara fagaras codlea rasnov poiana bv cheia ploiesti snagov padure bucuresti.... asa de TRISTETE "Tristule...!!" te-ai intersectat cu vreo 16 bikeri duminica(in jur de ora14) prin Sambata de jos, tinusem minte ca era un GSA, iar acum te-am vazut dupa ce am descarcat filmarea.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 21, 2013 Share Postat Octombrie 21, 2013 am vazut "FANFARA" CIOCARLIA, ne am intersectat printr o localitate si v am salutat in timp ce ma gandeam ce bine e asa solo la drum.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate