mihai.i Postat Octombrie 24, 2013 Autor Share Postat Octombrie 24, 2013 S-a rezolvat pana la urma cu o surubelnita de impact. simplu. neaparat sa-mi iau si eu una! ))))trei surubele amarate... Pana te lovesti de ele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Octombrie 24, 2013 Share Postat Octombrie 24, 2013 Ti le desfac eu daca esti din Bucuresti.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
THE VADER Postat Octombrie 24, 2013 Share Postat Octombrie 24, 2013 Ti le desfac eu daca esti din Bucuresti.. chiar in postul precedent spunea ca a rezolvat.))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Octombrie 25, 2013 Share Postat Octombrie 25, 2013 chiar in postul precedent spunea ca a rezolvat. ))) Si sa scape ocazia sa isi faca un pic de reclama? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Octombrie 25, 2013 Share Postat Octombrie 25, 2013 Reclama e sufletu' comertului. ) Chiar nu concepeam da scap si ocazia asta buhahaha! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat Octombrie 25, 2013 Share Postat Octombrie 25, 2013 pai daca nu desfaci tu suruburi, atunci cine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate