mitzaa Postat Noiembrie 5, 2013 Share Postat Noiembrie 5, 2013 Salut. Am o yamaha TT600e cu probleme la butuc roata spate, din pacate nu gasesc o alta roata motocicleta nefiind foarte populara de aceea ma gandeam ca poate exista o alta motocicleta cu dimensiuni asemanatoare. Roata de care am nevoie este roata spate de 18 inch cu latimea butucului, cu tot cu distantieri, de 19 cm cu aprox. Stie cineva ce alta roata se potriveste? de la ce motocicleta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Noiembrie 5, 2013 Share Postat Noiembrie 5, 2013 XT , TTR, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Noiembrie 5, 2013 Share Postat Noiembrie 5, 2013 Ce problema are butucul? Am mai reparat asa ceva si a iesit perfect. /index.php?/topic/537449-bucuresti-crangasi-grant-racing-garage-service-general/?p=3475625 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arshan Postat Noiembrie 5, 2013 Share Postat Noiembrie 5, 2013 posibil sa aive joc rulmti pe camasa butucului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Noiembrie 6, 2013 Share Postat Noiembrie 6, 2013 Masoara si distanta intre planul discului si bascula si diametrul discului daca te intereseaza una de 17 din dural xtz660 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate