Toderel Dumitru Postat Noiembrie 9, 2013 Share Postat Noiembrie 9, 2013 ma poate ajuta cineva? am un locator pe motocicleta, care are o cartela de tel, la care atunci cand trimit un mesaj, iti trimitea harta cu locul unde este parcata motocicleta. De 2 zile , ma localizeaza ca fiind in Oradea, desi eu locuiesc in Sibiu. Stie cineva ce as putea sa fac pt a remedia aceasta problema? Va multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jhonny_gsxr Postat Noiembrie 9, 2013 Share Postat Noiembrie 9, 2013 acolo a fost configurat probabil ultima oara Cartela respectiva trebuie sa aibe credit pe ea internetul 3 g configurat pe aceea cartela prin internet trimite datele de pozitionare gps sau probabil din configurarile aparatului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toderel Dumitru Postat Noiembrie 9, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 9, 2013 a functionat normal pana acum 2 zile, ma localiza perfect pe strada si i locul in care era parcatmotorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jhonny_gsxr Postat Noiembrie 9, 2013 Share Postat Noiembrie 9, 2013 probabil a expirat creditul de pe cartela acum 2 zile sau incearca sa ii dai un reset Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toderel Dumitru Postat Noiembrie 9, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 9, 2013 creditul e valabil pana in 20 si lam resetat ieri dar nu sa intamplat nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jhonny_gsxr Postat Noiembrie 9, 2013 Share Postat Noiembrie 9, 2013 mai mult de atat nu stiu ce ai putea sa ii mai faci Incearca cu alta cartela si daca tot la fel face atunci probabil e tracker-ul de vina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toderel Dumitru Postat Noiembrie 9, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 9, 2013 Am scos cartela, am verificat creditul dar nimic nu schimba situatia. cred ca va trebui sa ma mut la Oradea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0sminel Postat Noiembrie 9, 2013 Share Postat Noiembrie 9, 2013 (editat) poate sa defectat,am si eu o chestie de asta care primesc coordonatele,le bag in program si gata vad unde este(arata tot timpul ca este in cutie in dulap.sta degeaba) Editat Noiembrie 9, 2013 de c0sminel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Noiembrie 9, 2013 Share Postat Noiembrie 9, 2013 (editat) Da iti da mereu aceleasi coordonate din Oradea indiferent unde esti tu in Sibiu? Daca da inseamna ca e o problema cu conexiunea la gps, daca coordonatele se schimba dar pe harta iti arata aiurea poate fi o problema cu harta, am mai intalnit harti gresite la IGO de exemplu, mai demult, eram pe o autostrada in Italia si-mi arata ca sunt in mijlocul unui oras. Culmea a fost ca in spatele meu era o masina cu romani, aia dezorientati total, nu intelegeau ce se intampla ) Editat Noiembrie 9, 2013 de binox Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toderel Dumitru Postat Noiembrie 10, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 10, 2013 da imi da aceleasi coordonate mereu, indiferent unde ma aflueu. aceeasi strada si acelesi punct pe harta.si coordonatele sunt aceleasi mereu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0sminel Postat Noiembrie 10, 2013 Share Postat Noiembrie 10, 2013 da imi da aceleasi coordonate mereu, indiferent unde ma aflueu. aceeasi strada si acelesi punct pe harta.si coordonatele sunt aceleasi mereu. nu crezi ca poate pana aici ia fost? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate