Proxi Postat Noiembrie 13, 2013 Share Postat Noiembrie 13, 2013 Doresc sa inchiriez o jumatate de zi sau o zi o pompa vacuum de lichid de frana. (vineri sau luni) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Noiembrie 13, 2013 Share Postat Noiembrie 13, 2013 Nu te descurci fara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Noiembrie 13, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 13, 2013 Nu cred. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Noiembrie 13, 2013 Share Postat Noiembrie 13, 2013 La ce motor, ce etrier - fata sau spate? Circuit dublu sau simplu? Ai mai facut aerisire? Nu e mare inginerie... aerul se duce in sus, pompa e mica, dureaza pana ajunge lichidul in etrier... rabdare si multe manete. Si 2 oameni, unul la maneta, unul la aerisitor. Si furtun, si carpa sa nu sara lichid de frana din pompa, si un bidonas cu lichid de frana ca vas comunicant... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Noiembrie 13, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 13, 2013 E pentru o masina la un schimb de ambreiaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Noiembrie 13, 2013 Share Postat Noiembrie 13, 2013 Ambreiaj hidraulic? Se face aerisirea la fel ca la frane... bidonul plin (si cu ochii pe el), se fac pedale, se tine apasat si se deschide aerisitorul... si se repeta. Fix ca la frane. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bn13hor Postat Noiembrie 13, 2013 Share Postat Noiembrie 13, 2013 la ce masina ? ca iti spun eu procedura de aerisire fara pompa vacum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Noiembrie 13, 2013 Share Postat Noiembrie 13, 2013 ))) si ce culoare are masina? ca nu se face la toate la fel .. Merci la o farmacie sau clinica veterinara si cumpara o siringa de 100 ml sau mai mare si un furtun siliconat de 4-5mm diam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Noiembrie 15, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 15, 2013 Multumesc, se poate inchide. Am facut clasic la pedala cum mi-a zis Geo si e ok. Multumesc pentru sfaturi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate