Andrei/KLX Postat Noiembrie 17, 2013 Share Postat Noiembrie 17, 2013 Un drum care metita refacut : BUGHEA DE JOS->BUGHEA DE SUS->STUBEIU->OLTENI->TEISANI->FAGET. Mai sus de BUGHEA DE SUS drumul urca pe deal de unde peisajele sunt superbe (primele 10 poze) si apoi coboara in STIUBEIU. Intre TEISANI si FAGET, langa apa TELEAJANULUI, se afla un deal "chel" de unde privelistea te incanta (ultimele 8 poze). Toate de mai sus se afla in judetul PRAHOVA. In poze se mai pot observa umbrele "fantomatice" ale mele si ale motocicletei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 17, 2013 Share Postat Noiembrie 17, 2013 ........ inainte si DUPA...... poza din stanga= O FEMEIE LA PRIMA ORA DIMINEATA poza din dreapta= ACEEASI FEMEIE LA INTALNIRE CU TINE........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinR6 Postat Noiembrie 17, 2013 Share Postat Noiembrie 17, 2013 Frumos punctat ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei/KLX Postat Noiembrie 17, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 17, 2013 LOL, LOL, LOL! Bine ca nu am zis nimic de oile din poza. NU STIU DE CE S-AU INVERSAT POZELE ASA CA E VORBA DE ULTIMELE 10 SI PRIMELE 8. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate