Dark Petak Postat Noiembrie 25, 2006 Share Postat Noiembrie 25, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TaChe Postat Noiembrie 26, 2006 Share Postat Noiembrie 26, 2006 Super tari fotografiile! PS.Chiar te-ai chinuit ceva sa-ti iasa pozele, multe ture aparat motor la goarna maxima. 10 secunde! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
solo Postat Noiembrie 26, 2006 Share Postat Noiembrie 26, 2006 ai prins ceva poze mai speciale....????baga sa vedem si noi tot... sau nu ai pre avut timp de poze > Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dark Petak Postat Noiembrie 26, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 26, 2006 ai prins ceva poze mai speciale....????baga sa vedem si noi tot... sau nu ai pre avut timp de poze > Uite ..poze mai "speciale": Super tari fotografiile! PS.Chiar te-ai chinuit ceva sa-ti iasa pozele, multe ture aparat motor la goarna maxima. 10 secunde! Nu am chinuit...am pus o intarziere 6 sec si multiple shoots am alergat la KTM-ul meu...si restul vedeti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pragmatik Postat Noiembrie 26, 2006 Share Postat Noiembrie 26, 2006 (editat) Uite ..poze mai "speciale": Nu am chinuit...am pus o intarziere 6 sec si multiple shoots am alergat la KTM-ul meu...si restul vedeti. E tare de tot aia cu oaia N-aveau si caini ciobanii aia? Felicitari pt poze si iesire later edit: ce aparat foto ai? Editat Noiembrie 26, 2006 de pragmatik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dark Petak Postat Noiembrie 26, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 26, 2006 (editat) E tare de tot aia cu oaia N-aveau si caini ciobanii aia? Felicitari pt poze si iesire later edit: ce aparat foto ai? Uite acol e una...deobicei raman cu turma...din fericire Editat Noiembrie 26, 2006 de Dark Petak Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karpatenwolf Postat Noiembrie 26, 2006 Share Postat Noiembrie 26, 2006 Uite acol e una...deobicei raman cu turma...din fericire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate