sadik69 Postat Noiembrie 25, 2006 Share Postat Noiembrie 25, 2006 Dedicatiune speciala pentru Otar! Inca o data, Dominatorul a scapat cu bine. Am fost salvati de a sta in casa de cele doua nazdravane dual sporturi. O scurta tura prin imprejurimile Muresului, cu mare bagare de seama din cauza gumelor de strada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
otar Postat Noiembrie 25, 2006 Share Postat Noiembrie 25, 2006 Dedicatiune speciala pentru Otar! Inca o data, Dominatorul a scapat cu bine. Am fost salvati de a sta in casa de cele doua nazdravane dual sporturi. O scurta tura prin imprejurimile Muresului, cu mare bagare de seama din cauza gumelor de strada. Inteleg ca ma asteptati si pe mine sa mai dam o tura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Noiembrie 25, 2006 Share Postat Noiembrie 25, 2006 Foarte tare doamnelor si domnilor ! Ce vreme...buhuhuh ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marque Postat Noiembrie 27, 2006 Share Postat Noiembrie 27, 2006 Eu m-as baga la mult mai mult. In fiecare zi si pe hard. pacat cu nu prea le am cu the business mind. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Treijumate Postat Noiembrie 27, 2006 Share Postat Noiembrie 27, 2006 noroc ca ati avut gume de ceatza, ca altfel acolo ramaneati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marque Postat Noiembrie 27, 2006 Share Postat Noiembrie 27, 2006 (editat) am si o guma cu crampoane dar e pe balcon la mama... iar sadik pregateste ceva letal... Editat Noiembrie 27, 2006 de marque Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sadik69 Postat Noiembrie 29, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 29, 2006 noroc ca ati avut gume de ceatza, ca altfel acolo ramaneati Gume de ceata ... ai ? Bune si Mitas la nevoie .... Tin totusi sa precizez ca nu am avut probleme cu noroiul cat am avut cu gemul de la casca care se aburea non-stop. Dar, cum zicea si Marque se pregateste ceva pt. namoale grele !!! Platforma Upgradeului ... Tot DR.RS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate