itc Postat Mai 5, 2004 Share Postat Mai 5, 2004 Lu' fica-mea de mica ii place sa se dea cu motoru' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Mai 5, 2004 Share Postat Mai 5, 2004 faina poza sati traiasca fica si sa devina bikerita Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat August 12, 2007 Share Postat August 12, 2007 sa fie santoasi amandoi si fetita si dihania asfalt uscat salutari cu faru' daca merge Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_83 Postat August 12, 2007 Share Postat August 12, 2007 (editat) Poza ar fi foarte faina alb-negru. Asa o sa zica lumea ca ai facut trucaj. Sa-ti traiasca fetele si sa ai grija de ele. D-abia acum m-am uitat si la data. Probabil ca deja se da cu simsoneta Editat August 12, 2007 de kama3 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea_simson Postat August 13, 2007 Share Postat August 13, 2007 Lu' fica-mea de mica ii place sa se dea cu motoru' Sa-ti traiasca dar stai pe aproape ca nu se stie niciodata.Un caz real o fetita se juca langa motocicleta bunicului a trecut un camion mare s-a rasturnat si maneta vitezei ia trecut prin cap nu te speriu dar te rog sa ai grija ca le iubesti pe amandoua. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate