prea_rau Postat Noiembrie 24, 2013 Share Postat Noiembrie 24, 2013 Mentionez ca video-ul nu-mi apartine. L-am gasit , l-am vizionat si m-am gandit sa-l impartasesc si cu voi. Imi cer scuze daca a mai fost postat. Poate cei ce se regasesc in acest video ne impartasesc si noua parti din experienta lor. Cateva sfaturi ar fi binevenite ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Noiembrie 24, 2013 Share Postat Noiembrie 24, 2013 A mai fost postat, Dar merita revazut Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Noiembrie 24, 2013 Share Postat Noiembrie 24, 2013 Gasesti aici detalii: /index.php?/topic/704096-road-trip-turkey-august-2013/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLR-BV Postat Noiembrie 24, 2013 Share Postat Noiembrie 24, 2013 Daca tot ne-am pus pe vizionat ce au facut altii,va recomand si eu ceva: http://lifeisjoy.nl/Listmovies.php Vizionare placuta! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Noiembrie 24, 2013 Share Postat Noiembrie 24, 2013 Daca la anul se mai organizeaza asa ceva...ma lipesc si eu cu siguranta. Ar fi a 5-a oara cand ajung in Turcia, dar nu ma mai satur de tzara aia. Peisaje superbe, diferente abrupte intre clase sociale si arhitectura, oameni extraordinari, primitori, curiosi sa iti afle povestea, preturi foarte bune la cam orice, mancare super....EXCELENT overall. Bravo baietilor curajosi(e un pic "caldut" in August. Chiar daca e un topic mai vechi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 24, 2013 Share Postat Noiembrie 24, 2013 preturi bune cam la orice.... DAR NU LA BENZINA.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Noiembrie 24, 2013 Share Postat Noiembrie 24, 2013 Asta e adevarat. Dar..la cum a ajuns si la noi...diferenta nu mai e asa considerabila. Si o scoti din cazare si masa lejer. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Noiembrie 25, 2013 Share Postat Noiembrie 25, 2013 Subiectul este deja deschis la rubrica Imagini din calatoruiile pe 2 roti. Cred ca ar trebui ca un moderator sa-l stearga sau sa-l mute in alta parte. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Noiembrie 25, 2013 Share Postat Noiembrie 25, 2013 Gasesti aici detalii: /index.php?/topic/704096-road-trip-turkey-august-2013/ Topicul a mai fost postat. Click pe link-ul lui Kali! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate