bmwio Postat Noiembrie 27, 2013 Share Postat Noiembrie 27, 2013 Daca vremea se indreapta, ce ziceti de putina miscare duminica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
prea_rau Postat Noiembrie 27, 2013 Share Postat Noiembrie 27, 2013 Al cui steag? Al Chinei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Error Postat Noiembrie 27, 2013 Share Postat Noiembrie 27, 2013 Al cui steag? Al Chinei? Nu ca ne bate uniunea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Noiembrie 27, 2013 Share Postat Noiembrie 27, 2013 Al cui steag? Al Chinei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 27, 2013 Share Postat Noiembrie 27, 2013 asa asa domnu mereti' la FLUTURAT.... /index.php?/topic/687558-1-decembrie-sa-mi-flutur-steagul/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei/KLX Postat Noiembrie 27, 2013 Share Postat Noiembrie 27, 2013 Si daca vremea nu se indreapta si ramane eventual cocosata, eu tot pot sa flutur steagul, pe drum forestier, in padure, dar cine ma vede? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mngxxx Postat Noiembrie 27, 2013 Share Postat Noiembrie 27, 2013 " Pe 1 decembrie fluturam steagul?".....iti dai seama.....ca nu. Mai merita sa mai fi patriot in Romania ???!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Noiembrie 27, 2013 Share Postat Noiembrie 27, 2013 Daca vremea se indreapta, ce ziceti de putina miscare duminica? O tura am sa dau si eu, locco. De va fi vremea acceptabila. In general, eu port steagul pe mobra, deci n-as simti nevoia sa-l arborez neaaparat de 1 Dec. Nicidecum insa ca o fronda impotriva conationalilor nostri, indiferent de etnia lor. Ne-a dat Dumnezeu sa locuim impreuna, pai atunci IMPREUNA sa vietuim; si nu unii impotriva altora. Zic si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
furtuna dragos Postat Noiembrie 27, 2013 Share Postat Noiembrie 27, 2013 Asta-i tot ce mai avem, e in mintea noastra. Urmeaza fapta. Oricum ne colonizeaza si ne deposedeaza de tot ce avem lichelele infiltrate in Guvern. Eu o sarbatoresc in Germania cu romanii care lucreaza sezonier in agricultura, ne cinstim duminica la niste beri. O lada vine din contu meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Noiembrie 27, 2013 Share Postat Noiembrie 27, 2013 (editat) Prima oara am arborat steagu` pe mobra in Ungaria. Plecam in prima mea calatorie mai apriga. Un prieten din Italia, Mario_MT_3 (e membru al forumului -oare de ce nu mai scrie pe-aici?) m-a rugat sa-i aduc un steag romanesc. Nu m-am hotarat ce steag sa-i iau asa ca i-am luat doua: unul mic si unul putin mai mare. Si cum am trecut io granitza, pe masura ce mergeam prin Ungaria, ma intersectam cu tot soiul de motociclisti, multi avand arborat steagul tarii lor. Ungurii aveau si cate doua. :-)))Asa ca mi s-a facut rusine ca eu am doua in bagaj si l-am arborat pe cel mic. L-am legat cu o sfoara capatata de la un maghiar, intr-o carciuma de tzara din HU. Apoi, in apropierea lacului Balaton, steagul mi-a fost de mare folos... am povestit aici: http://calatoriifest...ngaria-austria/Mai vreau sa adaug un text care mi-a placut. Scuze ca ma lungesc. nu ma omor dupa scrierea lui Mandrutza, dar aici a zis-o bine:Dragi prieteni maghiari, germani, turci, tatari, bulgari si evrei...De ziua noastra, as vrea sa stiti ca va multumesc.Va multumesc, dragi magiari pentru frumoasele orase din Transilvania, pe care poate ca puteam sa le pastram mai bine. Va multumesc pentru ca stiu cat de greu e in ziua de azi, cand noi sarbatorim o patrie mai mare, sa nu va ganditi ca voi v-ati ales doar cu o patrie mai mica.Va multumesc, dragi germani. Nu doar pentru castelele teutone si cetatile voastre taranesti la care ne ducem copiii in week-end, uitand adesea sa le spunem cine le-a facut, dar si pentru regele pe care ni l-ati dat: Carol I de Hohenzolern. Datorita lui avem o tara mare, cu reguli pe care inca incercam sa le respectam!Va multumesc, dragi turci si tatari: voi adaugati mirodeniile Orientului. nu doar in mancarea pe care o numim nationala (a voastra, de fapt), ci si in felul nostru de a fi: Nastratin Hogea e si-al nostru!Va multumesc, dragi bulgari, ca ati putut sa treceti peste pierderea provinciei Dobrudja acum 100 de ani, ca sa avem si noi iesire la mare (desi, uite, ca tot la voi tragem!).Va multumesc si voua, dragi evrei, atat de prigoniti, pentru ca ne-ati dat atatea generatii de doctori si profesori si matematicieni si poeti. Va multumesc pentru Tristan Tzara (a fondat curentul dadaist, prima miscare artistica globala in care avem si noi un intemeietor), dar si pentru Mihail Sebastian, tratat atat de rau de generatia bunicilor mei...Va multumesc tuturor si-mi pare rau ca atitia ati plecat!Si-mi pare rau ca destui dintre cei care au ramas nu se simt mereu cofortabili in Romania pe care am construit-o. As vrea doar sa stiti ca pentru mine, e si tara voastra. Mai bogata pentru ca sunteti. Mai frumoasa pentru istoria pe care o reprezentati. Mai saraca atunci cand nu mai sunteti sa munciti si sa visati alaturi de noi.M-am gandit sa va spun asta, intr-o zi cand auzi incontinuu si peste tot doar cuvantul "roman".Pentru mine, Romania e intreaga doar cu voi! (In fotografia de mai sus, steagul romanesc este arborat in Bulgaria; nu am avut nici un fel de jena sa-l port peste tot pe unde am apucat si eu sa merg pe doua roti... Opinia mea este: fluturati, oameni buni, steagul pe motocicleta. Peste tot pe unde megeti. Desigur, doar daca aveti chef). Nu doar de ziua nationala... Editat Noiembrie 27, 2013 de Festina Lente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
berbec Postat Noiembrie 27, 2013 Share Postat Noiembrie 27, 2013 Prima oara am arborat steagu` pe mobra in Ungaria. Plecam in prima mea calatorie mai apriga. Un prieten din Italia, Mario_MT_3 (e membru al forumului -oare de ce nu mai scrie pe-aici?) m-a rugat sa-i aduc un steag romanesc. Nu m-am hotarat ce steag sa-i iau asa ca i-am luat doua: unul mic si unul putin mai mare. Si cum am trecut io granitza, pe masura ce mergeam prin Ungaria, ma intersectam cu tot soiul de motociclisti, multi avand arborat steagul tarii lor. Ungurii aveau si cate doua. :-))) Asa ca mi s-a facut rusine ca eu am doua in bagaj si l-am arborat pe cel mic. L-am legat cu o sfoara capatata de la un maghiar, intr-o carciuma de tzara din HU. Apoi, in apropierea lacului Balaton, steagul mi-a fost de mare folos... am povestit aici: http://calatoriifest...ngaria-austria/ Mai vreau sa adaug un text care mi-a placut. Scuze ca ma lungesc. nu ma omor dupa scrierea lui Mandrutza, dar aici a zis-o bine: Dragi prieteni maghiari, germani, turci, tatari, bulgari si evrei... De ziua noastra, as vrea sa stiti ca va multumesc. Va multumesc, dragi magiari pentru frumoasele orase din Transilvania, pe care poate ca puteam sa le pastram mai bine. Va multumesc pentru ca stiu cat de greu e in ziua de azi, cand noi sarbatorim o patrie mai mare, sa nu va ganditi ca voi v-ati ales doar cu o patrie mai mica. Va multumesc, dragi germani. Nu doar pentru castelele teutone si cetatile voastre taranesti la care ne ducem copiii in week-end, uitand adesea sa le spunem cine le-a facut, dar si pentru regele pe care ni l-ati dat: Carol I de Hohenzolern. Datorita lui avem o tara mare, cu reguli pe care inca incercam sa le respectam! Va multumesc, dragi turci si tatari: voi adaugati mirodeniile Orientului. nu doar in mancarea pe care o numim nationala (a voastra, de fapt), ci si in felul nostru de a fi: Nastratin Hogea e si-al nostru! Va multumesc, dragi bulgari, ca ati putut sa treceti peste pierderea provinciei Dobrudja acum 100 de ani, ca sa avem si noi iesire la mare (desi, uite, ca tot la voi tragem!). Va multumesc si voua, dragi evrei, atat de prigoniti, pentru ca ne-ati dat atatea generatii de doctori si profesori si matematicieni si poeti. Va multumesc pentru Tristan Tzara (a fondat curentul dadaist, prima miscare artistica globala in care avem si noi un intemeietor), dar si pentru Mihail Sebastian, tratat atat de rau de generatia bunicilor mei... Va multumesc tuturor si-mi pare rau ca atitia ati plecat! Si-mi pare rau ca destui dintre cei care au ramas nu se simt mereu cofortabili in Romania pe care am construit-o. As vrea doar sa stiti ca pentru mine, e si tara voastra. Mai bogata pentru ca sunteti. Mai frumoasa pentru istoria pe care o reprezentati. Mai saraca atunci cand nu mai sunteti sa munciti si sa visati alaturi de noi. M-am gandit sa va spun asta, intr-o zi cand auzi incontinuu si peste tot doar cuvantul "roman". Pentru mine, Romania e intreaga doar cu voi! (In fotografia de mai sus, steagul romanesc este arborat in Bulgaria; nu am avut nici un fel de jena sa-l port peste tot pe unde am apucat si eu sa merg pe doua roti... Opinia mea este: fluturati, oameni buni, steagul pe motocicleta. Peste tot pe unde megeti. Desigur, doar daca aveti chef). Nu doar de ziua nationala... RESPECT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tentu Mihai Postat Noiembrie 27, 2013 Share Postat Noiembrie 27, 2013 Daca sunteti vre unii care va starngeti din bucuresti va rog sa scrieti aici sau sa ma contactati si pe mine 0733808603 Mihai . Vin si eu cu cea mai mare placere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raisa creata Postat Noiembrie 28, 2013 Share Postat Noiembrie 28, 2013 Prima oara am arborat steagu` pe mobra in Ungaria. Plecam in prima mea calatorie mai apriga. Un prieten din Italia, Mario_MT_3 (e membru al forumului -oare de ce nu mai scrie pe-aici?) m-a rugat sa-i aduc un steag romanesc. Nu m-am hotarat ce steag sa-i iau asa ca i-am luat doua: unul mic si unul putin mai mare. Si cum am trecut io granitza, pe masura ce mergeam prin Ungaria, ma intersectam cu tot soiul de motociclisti, multi avand arborat steagul tarii lor. Ungurii aveau si cate doua. :-))) Asa ca mi s-a facut rusine ca eu am doua in bagaj si l-am arborat pe cel mic. L-am legat cu o sfoara capatata de la un maghiar, intr-o carciuma de tzara din HU. Apoi, in apropierea lacului Balaton, steagul mi-a fost de mare folos... am povestit aici: http://calatoriifest...ngaria-austria/ Mai vreau sa adaug un text care mi-a placut. Scuze ca ma lungesc. nu ma omor dupa scrierea lui Mandrutza, dar aici a zis-o bine: Dragi prieteni maghiari, germani, turci, tatari, bulgari si evrei... De ziua noastra, as vrea sa stiti ca va multumesc. Va multumesc, dragi magiari pentru frumoasele orase din Transilvania, pe care poate ca puteam sa le pastram mai bine. Va multumesc pentru ca stiu cat de greu e in ziua de azi, cand noi sarbatorim o patrie mai mare, sa nu va ganditi ca voi v-ati ales doar cu o patrie mai mica. Va multumesc, dragi germani. Nu doar pentru castelele teutone si cetatile voastre taranesti la care ne ducem copiii in week-end, uitand adesea sa le spunem cine le-a facut, dar si pentru regele pe care ni l-ati dat: Carol I de Hohenzolern. Datorita lui avem o tara mare, cu reguli pe care inca incercam sa le respectam! Va multumesc, dragi turci si tatari: voi adaugati mirodeniile Orientului. nu doar in mancarea pe care o numim nationala (a voastra, de fapt), ci si in felul nostru de a fi: Nastratin Hogea e si-al nostru! Va multumesc, dragi bulgari, ca ati putut sa treceti peste pierderea provinciei Dobrudja acum 100 de ani, ca sa avem si noi iesire la mare (desi, uite, ca tot la voi tragem!). Va multumesc si voua, dragi evrei, atat de prigoniti, pentru ca ne-ati dat atatea generatii de doctori si profesori si matematicieni si poeti. Va multumesc pentru Tristan Tzara (a fondat curentul dadaist, prima miscare artistica globala in care avem si noi un intemeietor), dar si pentru Mihail Sebastian, tratat atat de rau de generatia bunicilor mei... Va multumesc tuturor si-mi pare rau ca atitia ati plecat! Si-mi pare rau ca destui dintre cei care au ramas nu se simt mereu cofortabili in Romania pe care am construit-o. As vrea doar sa stiti ca pentru mine, e si tara voastra. Mai bogata pentru ca sunteti. Mai frumoasa pentru istoria pe care o reprezentati. Mai saraca atunci cand nu mai sunteti sa munciti si sa visati alaturi de noi. M-am gandit sa va spun asta, intr-o zi cand auzi incontinuu si peste tot doar cuvantul "roman". Pentru mine, Romania e intreaga doar cu voi! (In fotografia de mai sus, steagul romanesc este arborat in Bulgaria; nu am avut nici un fel de jena sa-l port peste tot pe unde am apucat si eu sa merg pe doua roti... Opinia mea este: fluturati, oameni buni, steagul pe motocicleta. Peste tot pe unde megeti. Desigur, doar daca aveti chef). Nu doar de ziua nationala... FII DEMN ! " Pe 1 decembrie fluturam steagul?".....iti dai seama.....ca nu. Mai merita sa mai fi patriot in Romania ???!!! da se merita ! gandeste-te ca faci o munca de pionierat intr-o Romanie marcata de tristeti si neputinte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
prea_rau Postat Noiembrie 28, 2013 Share Postat Noiembrie 28, 2013 FII DEMN ! da se merita ! gandeste-te ca faci o munca de pionierat intr-o Romanie marcata de tristeti si neputinte. Sper ca n-ai vorbit serios?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Noiembrie 28, 2013 Share Postat Noiembrie 28, 2013 Unde si cand este adunarea ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat Noiembrie 28, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 28, 2013 Sper ca n-ai vorbit serios?! Fiecare cu parerea sa, sint mindru ca sint roman, cu toate ca nu toate sint cum ni le dorim aici, dar nici in alta parte nu este numai miere. Baiatul meu lucreaza de 5 ani pe afara, in ultimul an in Anglia, nu este cum viseaza lumea. Lucrurile tin de multe ori si de noroc, soarta, cu o influentam, etc. asa asa domnu mereti' la FLUTURAT.... /index.php?/topic/687558-1-decembrie-sa-mi-flutur-steagul/ Da maestre fluturam, daca imi aduc bine aminte acum 3 ani nu ne-am dat impreuna spre Slanic si am ramas fara frine fata la k1200lt? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 28, 2013 Share Postat Noiembrie 28, 2013 Da maestre fluturam, daca imi aduc bine aminte acum 3 ani nu ne-am dat impreuna spre Slanic si am ramas fara frine fata la k1200lt? CORECT mai ca m as fi bagat dar merg sa MI O flutur cateva zile prin alte locuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Noiembrie 28, 2013 Share Postat Noiembrie 28, 2013 sint mindru ca sint roman, cu toate ca nu toate sint cum ni le dorim aici. asa consider si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmwio Postat Noiembrie 28, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 28, 2013 asa consider si eu. Bravo, imi place cum le zici, chiar daca vorbele nu sint ale tale ai ales bine, au multa incarcatura, poate ne intilnim cindva si vorbim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raisa creata Postat Noiembrie 29, 2013 Share Postat Noiembrie 29, 2013 Sper ca n-ai vorbit serios?! dc nu? si dak nu-ti place sau nu vrei sa fi patriot dc mai esti inca in Romania? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tentu Mihai Postat Noiembrie 29, 2013 Share Postat Noiembrie 29, 2013 dc nu? si dak nu-ti place sau nu vrei sa fi patriot dc mai esti inca in Romania? Daca va strangeti sa dati cateva ture prin bucuresti vreau sa vin si eu scrieti si voi aici sau sunati-ma 0733808603 Mihai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Noiembrie 30, 2013 Share Postat Noiembrie 30, 2013 steagul flururat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Noiembrie 30, 2013 Share Postat Noiembrie 30, 2013 Ramane "secret" locul de intalnire ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HOGAN Postat Noiembrie 30, 2013 Share Postat Noiembrie 30, 2013 MUCHACHOS maine sunt 7 grade, asa ca se poate iesi lejer pe 2 roti. Hotarativa daca se iese si de unde, acum 3 ani de 1 Decembrie sa plecat de la Academie iesirea organizata de Dac Motors. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Noiembrie 30, 2013 Share Postat Noiembrie 30, 2013 Daca e chiar asa secret, propun maine la petrom MIORITA (baneasa) pe la 12:00 ????????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate