justme2009 Postat Decembrie 22, 2013 Share Postat Decembrie 22, 2013 ai nr rosii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamaha yzf Postat Decembrie 22, 2013 Autor Share Postat Decembrie 22, 2013 Nu am nr rosu,in ianuarie vreau sa fac numar definitiv negru daca se poate fara a mai face rosu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
justme2009 Postat Decembrie 22, 2013 Share Postat Decembrie 22, 2013 ca sa o inmatriculezi iti trebuie acel certificat de autenticitate .mai bine ii intrebi pe cei de la RAR sau la inmatriculari.Ei te vor lamuri mai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamaha yzf Postat Ianuarie 22, 2014 Autor Share Postat Ianuarie 22, 2014 Am rezolvat, incredibil cate taxe si timbre trebuie ca sa faci pt. inmatriculare sa nu mai spun de plimbareala pe care o faci, poi ma nene...de ce dreak nu fac astia un singur loc unde sa le poti rezolva pe toate...daca imi iau un avion...sa vezi atunci dutevino Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TWD.Grig Postat Ianuarie 22, 2014 Share Postat Ianuarie 22, 2014 (editat) Keep calm and gandestete la motoreta cand iti amintesti de aistia. Stresul e inutil. Nu-ti lua avion ai vazut ca a cazut pana si Iovan. Asfalt uscat iti doresc man, desi nu cred ca o sa fie in urmatoarea perioada. Editat Ianuarie 22, 2014 de Grig.7 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamaha yzf Postat Ianuarie 29, 2014 Autor Share Postat Ianuarie 29, 2014 Las ca e bine si asa, inmatriculezi o data si nu mai ai probleme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzuki73 Postat Februarie 3, 2014 Share Postat Februarie 3, 2014 da de ce iti trebuie inmatriculare,ai cu noi ca nu trebuie inmatriculare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamaha yzf Postat Septembrie 11, 2014 Autor Share Postat Septembrie 11, 2014 Dupa 8000km parcursi in acest sezon pot spune ca nu-mi pare rau ca am luat acest motor. Multi spun ca e costisitoare intretinerea unui Ducati,probabil ca asa e dar depinde ce model detii nu toate sunt complicate ca si constructie,partea electrica etc. Ca si inceparor am avut un singur incident nu accident am cazut cu ea la 30 km/h si s-a rupt maneta de ambreiaj si carena putin zgariata dar bine ca n-a fost mai rau. Motorul merge fara probleme ca in prima zi cand am luat-o. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamaha yzf Postat Ianuarie 13, 2015 Autor Share Postat Ianuarie 13, 2015 (editat) Exista service in Reghin pt moto sau stiti pe cineva care se ocupa cu motoare? Unde in Reghin se face ITP la moto in Reghin? Editat Ianuarie 13, 2015 de yamaha yzf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate