bogdantabetu Postat Februarie 16, 2014 Share Postat Februarie 16, 2014 Te cred, insa sa-ti iei cortul. In perioada aia e totul ocupat. Noi ne gandeam la un tur de o saptamana, din care 3 la Newchurch, iar restul pe drumuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat Februarie 16, 2014 Share Postat Februarie 16, 2014 (editat) Chiar la cort ma gandeam. App: n-am Triumph, e intalnire monomarca ? N-as crede. Editat Februarie 16, 2014 de Saracie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionescu_george_bz Postat Februarie 16, 2014 Share Postat Februarie 16, 2014 Cu toate ca Triumph Bonneville T100 este si va ramane pentru mult timp motocicleta visurilor mele, review-ul asta este prea tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdantabetu Postat Februarie 18, 2014 Share Postat Februarie 18, 2014 Eu merg cu mai multi. Nu toti au Triumph. Ideea e de iesire, cultura, libertate, etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EssadBey Postat Februarie 18, 2014 Share Postat Februarie 18, 2014 Salutare, Eu am un Bonnie T100 cu care m-as fi dus la eventul asta daca nu m-ar fi muscat la 80/h, mititica, acu 6 luni, intinzandu-ma pe 30m (constatarile politiei). Nu era ea, saraca, de vina ci o vita incaltata de taximetrist de la SpeedTaxi, arza-l-ar focurile iadului, da-i-ar Dzeu durerile atroce pe care le-am indurat mai bine de 4 luni....hmmm...ma rog...inspira, expira...inspira...expira. Mana dreapta, domle', mucus est...e teapana ca un levier insa se rezolva c-o operatie, o a treia, desigur, care cica ma va pune inapoi pe doua roti dar numai dupa o recuperare de 3-6 luni. La Munchen, nu la noi. De la noi a ramas teapana ca un levier. Am si vesti bune: Bonnie a scapat c-o zgaiba mai adanca pe capacul schimbatorului de viteze, un levier rupt, o pedala tocita, un far zgariat...nimicuri...asa ca va fi gata de drum in 3-6 luni. M-as duce cu masina daca nu s-ar considera fix o ofensa... Scriu pe ea Triumph. asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pogor Postat Martie 1, 2014 Share Postat Martie 1, 2014 cum spunea cineva mai inainte, motocicleta visurilor mele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DENY Postat Iulie 9, 2018 Share Postat Iulie 9, 2018 A cam murit topicul asta! Incerc sa-l dezmortesc eu putin, poate apar posesori de Triumph.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate