Shobolanu' Postat Septembrie 6, 2004 Share Postat Septembrie 6, 2004 Arata beton moogoo!...meserie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Septembrie 7, 2004 Share Postat Septembrie 7, 2004 Faina lucratura....cam cat costa asa ceva??? 10x. Black. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moogoo Postat Septembrie 7, 2004 Autor Share Postat Septembrie 7, 2004 Pe-afara, cam 350 EUR. Si zic "afara" adica nu mai departe de Atena. La Americani e cam tot pe-acolo. La noi, as vrea sa iau si eu preturile astea, dar... Sa zicem in jur de 130-200? Daca e mai complicat desenul si necesita mai mult lucru manual, pretul sare. In general, castile pleaca de pe la 130-150, spre 400, daca e lucratura supercomplicata. Ride safely! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Septembrie 7, 2004 Share Postat Septembrie 7, 2004 Ma refer la cat costa "lucratura" fara casca.... Blackrider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Septembrie 8, 2004 Share Postat Septembrie 8, 2004 @ mogoo: Vezi ca se apropie momentul. As dori sa vopsesc rezervorul, aripile si cutiile laterale de la filtru de aer. Cadrul ramine negru asa cum e. Astept ceva idei de la tine sa vedem cam ce si cum. Poti sa le pui chiar aici sa vada si altii. Dupa cum am zis as vrea ceva deosebit dar fara prea multe culori. Cit de cit sa fie sobru dar si interesant. Modele tribale, un cap de vultur sau de lup, etc. Ai ceva sau sa caut eu? Am uitat sa-ti spun ca rezervorul are niste infundaturi de la fostu proprietar. Cred ca trebuie remediate si alea. Te bagi tu sau sa le fac astea la un atelier, sau ai tu pe cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moogoo Postat Septembrie 8, 2004 Autor Share Postat Septembrie 8, 2004 Blackrider - Raspunsul il poti citi mai sus, chiar daca pare ciudat. Nu-mi baga textul ala deja fumat cu "nu vreau sa dublez valoarea castii", ca nu ma intereseaza, l-am mai auzit. Asta e! O casca are un pretz si o valoare, la fel si munca mea. Nu fac niciodata comparatie intre valoarea castii si valoarea muncii mele, asa ca fiecare ia deciziile pe care le considera juste. Valoarea mare a castii nu ma convinge nicidecum ca ar trebui sa lucrez mai ieftin. Dimpotriva, ar trebui ca o casca pictata de mine sau de oricine altcineva, sa fie brusc mult mai scumpa, de ce nu dublu ca valoare? Ce-i rau in asta? E valabil si pentru motoare, unde afara o lucrare poate ajunge si pe la 4000 EUR - nu e cazul la noi insa. Renegade - am ceva informatii pentru tine, vreau insa niste poze digitale cu motorul tau - lateral si de sus-rezervorul, pe care le vreau pe mail - mugur@artpub.ro sau mugur@adentity.ro. Si poate ne vedem sa vorbim mai pe larg. Toate bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucianbiker Postat Septembrie 8, 2004 Share Postat Septembrie 8, 2004 poza yamaha v max Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moogoo Postat Septembrie 8, 2004 Autor Share Postat Septembrie 8, 2004 UAU! Frumoasa piesa! Merita ceva elegant, dar puternic in acelasi timp... nu stiu... ma gindesc... ceva ca ochii unei pantere negre pierduti in masa de negru a motorului... E? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Septembrie 8, 2004 Share Postat Septembrie 8, 2004 Iti trimit miine seara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Septembrie 9, 2004 Share Postat Septembrie 9, 2004 ok mogoo,am intels acum,nu am vrut sa jignesc,doar ca nu sunt la curent cu costurile unei operatiuni de airbrush.... Blackrider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cozo Postat Septembrie 9, 2004 Share Postat Septembrie 9, 2004 costurile nu sunt chiar asa mari cum ar parea la prima vedere..... dar credeti-ma pe mine ca merita.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Septembrie 9, 2004 Share Postat Septembrie 9, 2004 Ti-am trimis la ambele adrese. Astept sugestii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moogoo Postat Septembrie 9, 2004 Autor Share Postat Septembrie 9, 2004 Blackrider, no problem man, doar ca vreau sa se stie clar: se poate si scump, dar se poate si pe banii pe care-i are fiecare - ideea centrala e ca nu pot totusi sa cobor sub anumite standarde de calitate artistica si sub anumite sume ce-mi acopera materialele si efortul. Renegade, n-am primit nimika, try again. Sau hai pe la mine, sint pe Magheru la birou, pina seara, noaptea chiar! Cozo, respect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Septembrie 9, 2004 Share Postat Septembrie 9, 2004 Blackrider, no problem man, doar ca vreau sa se stie clar: se poate si scump, dar se poate si pe banii pe care-i are fiecare - ideea centrala e ca nu pot totusi sa cobor sub anumite standarde de calitate artistica si sub anumite sume ce-mi acopera materialele si efortul.Renegade, n-am primit nimika, try again. Sau hai pe la mine, sint pe Magheru la birou, pina seara, noaptea chiar! Cozo, respect! Vezi acum! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Septembrie 9, 2004 Share Postat Septembrie 9, 2004 Inca ceva aici: http://www.root-top.com/topsite/airbrush/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moogoo Postat Septembrie 15, 2004 Autor Share Postat Septembrie 15, 2004 corespondez cu Jean pierre Nijs din Olanda, e un tip tare. OK, sint multe lucruri misto pe situl ala... cu unii dintre ei nici nu ma compar, dar aia fac chestia asta zilnic, si cistiga un ban din treaba asta - ei bine, aici nu prea merge din pacate! daca as aerografia si eu in fiecare zi cite un motor, cred ca m-as incumeta sa ies si eu in lume... Experientza spune multe! Peste o saptamina ma apuc de autobuz - tribale pe lungime de 8m!, metalizate... am sa vorbesc atunci si cu vopsitorul cu care o sa ma ajut, si voi aranja cu el sa pot oferi "full service" pregatire de piese si lacuire la final, dupa ce pictez eu... si voi putea anuntza macar pretzul lui care nu prea ar trebui sa varieze. Toate bune! Aprindetzi farurile ca s-a lasat toamna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate