fhchth Postat Decembrie 24, 2013 Share Postat Decembrie 24, 2013 (editat) Nu am vazut o rubrica existenta pt gravura . cine stie gravori Hand Made de metal profesionisti activi , din rominia , va rog postati un contact aici . Un prieten ( care nu este activ ca si gravor , si din puctrul meu ar trebui sa fie. ) ne-a tinut o scurta lectie de gravura live deoarece raluca sa pus pe invatat gravura de diferite tipuri. mai multe poze pe blog. Gravura handmade : Nu am vazut o rubrica existenta pt gravura . cine stie gravori Hand Made de metal profesionisti activi , din rominia , va rog postati un contact aici . Un prieten ( care nu este activ ca si gravor , si din puctrul meu ar trebui sa fie. ) ne-a tinut o scurta lectie de gravura live deoarece raluca sa pus pe invatat gravura de diferite tipuri. mai multe poze pe blog. Gravura handmade : si inca unul . Nu am vazut o rubrica existenta pt gravura . cine stie gravori Hand Made de metal profesionisti activi , din rominia , va rog postati un contact aici . Un prieten ( care nu este activ ca si gravor , si din puctrul meu ar trebui sa fie. ) ne-a tinut o scurta lectie de gravura live deoarece raluca sa pus pe invatat gravura de diferite tipuri. mai multe poze pe blog. Gravura handmade : si inca unul . pardon asta e al 2-lea Editat Decembrie 24, 2013 de basty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Decembrie 24, 2013 Share Postat Decembrie 24, 2013 Antonio Morcillo-Valencia https://www.facebook.com/antonio.morcillo.10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Decembrie 29, 2013 Autor Share Postat Decembrie 29, 2013 (editat) Pafta Curea , John Deere manufacturata pe comanda in Brasov . cost undeva la 500 ron. se graveaza si piese moto, ce vreti voi . eu deja am o lista de chestii ce o sa le dau . Pafta Curea , John Deere manufacturata pe comanda in Brasov . cost undeva la 500 ron. se graveaza si piese moto, ce vreti voi . Editat Decembrie 29, 2013 de basty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Ianuarie 21, 2014 Share Postat Ianuarie 21, 2014 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fhchth Postat Ianuarie 22, 2014 Autor Share Postat Ianuarie 22, 2014 ... ah ah ah ! crocker si ce lucrare ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciprian1975 Postat Ianuarie 22, 2014 Share Postat Ianuarie 22, 2014 Zoltan din Arad, super ok, profesionist si foarte serios mi-a facut o pafta din argint masiv, poze maine http://www.eurotopaz.ro/ro/gravare-arme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Februarie 19, 2014 Share Postat Februarie 19, 2014 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Februarie 20, 2014 Share Postat Februarie 20, 2014 . sute de ore de rabdare! exceptional! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Martie 14, 2014 Share Postat Martie 14, 2014 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Mai 22, 2014 Share Postat Mai 22, 2014 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctoru Postat Mai 22, 2014 Share Postat Mai 22, 2014 Foarte tare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Iunie 19, 2014 Share Postat Iunie 19, 2014 (editat) este vorba despre Tony: https://www.facebook.com/pages/Tony-the-engraver/147534472115663?sk=photos_stream in Romania,eu stiu doar de pretena lui Basty ca ar incerca asa ceva... Editat Iunie 19, 2014 de TheFatBob Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Iunie 20, 2014 Share Postat Iunie 20, 2014 Dar cu ce naiba lucreaza oamenii astia? Cu daltita si ciocan sau cu un dremmel, ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Iunie 21, 2014 Share Postat Iunie 21, 2014 by hand: by machine: prima varianta imi place mai mult. » Post actualizat in 26 Jun 2014 19:22. » Post actualizat in 28 Jun 2014 10:29. » Post actualizat in 11 Jul 2014 22:01. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Februarie 26, 2016 Share Postat Februarie 26, 2016 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
titi_rulment Postat Martie 2, 2016 Share Postat Martie 2, 2016 Salutari! Exista un gravor exceptional si in RO, mai exact la Arad. Se numeste dl Abraham Zoltan ...cautati pe FB Eurotopaz Arad.Se ocupa mai mult de gravura pe arme, dar dati-i o bucata de metal si va face minuni Spor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Martie 2, 2016 Share Postat Martie 2, 2016 Salutari! Exista un gravor exceptional si in RO, mai exact la Arad. Se numeste dl Abraham Zoltan ...cautati pe FB Eurotopaz Arad.Se ocupa mai mult de gravura pe arme, dar dati-i o bucata de metal si va face minuni Spor! corect... nr lui;0767806840. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
attiti Postat Iunie 27, 2019 Share Postat Iunie 27, 2019 https://www.facebook.com/gravuramanuala/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate