Error Postat Decembrie 25, 2013 Share Postat Decembrie 25, 2013 Nu stiu cum a fost vremea in restul tarii dar in Arad am avut parte de 12-13 grade cu plus, cer senin si oleaca de vand dar nu-i bai. Nu m-am putut abtine sa nu ma car vreo 150 de km prin zona... Tot asa Craciun sa fie! Niste poze aici. Sarbatori fericite all! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budulea Postat Decembrie 25, 2013 Share Postat Decembrie 25, 2013 La fel e si in Suceava Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marian96 Postat Decembrie 25, 2013 Share Postat Decembrie 25, 2013 Frumoase poze. Vineri si sambata se anunta vreme frumoasa si la noi, in Bucuresti si am sa ies si eu la o mica tura. Craciun fericit si la multi ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Decembrie 25, 2013 Share Postat Decembrie 25, 2013 (editat) Betoon! Tot ce imi doresc e sa n-avem in aprilie zapada de doi metri. La Iasi sunt 6 grade la ora asta, iar de cateva zile ma tot gandesc daca sa dau jos husa, sa pun bateria, sa-mi bag picioarele in aditivul din rezervor si sa-mi scot echipamentul din sifonier. Editat Decembrie 25, 2013 de George M. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Decembrie 25, 2013 Share Postat Decembrie 25, 2013 Nu stiu cum a fost vremea in restul tarii dar in Arad am avut parte de 12-13 grade cu plus, cer senin si oleaca de vand dar nu-i bai. Nu m-am putut abtine sa nu ma car vreo 150 de km prin zona... Tot asa Craciun sa fie! Niste poze aici. Sarbatori fericite all! BRAVO ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 25, 2013 Share Postat Decembrie 25, 2013 eu am preferat varianta asta..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ala cu F-ul Postat Decembrie 25, 2013 Share Postat Decembrie 25, 2013 Chiar, niciodată nu am prins Crăciun fără zăpada. La noi la SV toată ziua a fost o vreme frumoasă cu 7-8 grade. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei/KLX Postat Decembrie 26, 2013 Share Postat Decembrie 26, 2013 Foarte frumos! Peisaj de toamna autentica. Cauta niste dealuri, motocicleta poate mai mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Error Postat Decembrie 26, 2013 Autor Share Postat Decembrie 26, 2013 Cauta niste dealuri, motocicleta poate mai mult. Eee, asta a fost intentia dar sus era frig, nu foarte frig dar destul incat sa nu mai fie asa placut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Decembrie 26, 2013 Share Postat Decembrie 26, 2013 Ma duc sa pun bateria. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Error Postat Decembrie 26, 2013 Autor Share Postat Decembrie 26, 2013 Ma duc sa pun bateria. Sa faci si poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Decembrie 26, 2013 Share Postat Decembrie 26, 2013 Dacă tot e Crăciunul, zic așa: Deauville-ița nu-i mai multă,S-o conducă cine-apucă,În viraje ne-nclinămȘi motorul îl turăm.Îl turăm cu veselieȘi cu mare bucurie,C-am ajuns acest CrăciunSă ne facem poze-n drum. N-am fost prea departe, m-am dat pe lângă oraș, am vizitat domnișoara, care mai are de așteptat un an până la permis A, m-am întors, am traversat orașul, m-am dus până la aeroport și inapoi acasă, 45 km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Error Postat Decembrie 26, 2013 Autor Share Postat Decembrie 26, 2013 S-a dus si din aditiv dar nu-i bai, faci din nou plinul si aia e! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Decembrie 26, 2013 Share Postat Decembrie 26, 2013 Ii mai fac plinul doar cand va da ninsoarea, ca daca vremea o tine asa, o s-o scot dupa concediu pentru naveta prin oras. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Decembrie 26, 2013 Share Postat Decembrie 26, 2013 eu am preferat varianta asta..... V-am zis ca ianachim e homalau ) nu m-ati crezut ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Decembrie 26, 2013 Share Postat Decembrie 26, 2013 eu am preferat varianta asta..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Decembrie 27, 2013 Share Postat Decembrie 27, 2013 Războiul șoselelor, frăția Deauville-ului. 27.12.2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Error Postat Decembrie 27, 2013 Autor Share Postat Decembrie 27, 2013 Asta da Craciun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Decembrie 28, 2013 Share Postat Decembrie 28, 2013 A patra zi de Craciun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Error Postat Decembrie 28, 2013 Autor Share Postat Decembrie 28, 2013 A patra zi de Craciun. Te-ai pus bine pe treaba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Decembrie 28, 2013 Share Postat Decembrie 28, 2013 Daca tot e concediu si vreme buna... ziua motor, seara vinisor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamahar1st Postat Decembrie 28, 2013 Share Postat Decembrie 28, 2013 pe unde v-ati plimbat? eu am iesit numai singur:( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Decembrie 28, 2013 Share Postat Decembrie 28, 2013 Pai daca nu ne-am intersectat... Ieri am iesit pe centura, iar azi scurt pana la Motel. Eu am mai fost si pana la Popricani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate