Sari la conținut

yamahar1st

Membru
  • Număr conținut

    128
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de yamahar1st

  1. pfa..pai chiar exagerez cand o spal.. :| si am observat o cupla neagra topita (cea care face legatura statorului cu releul ). Macar o sa am stator nou.. Maine dimineata o desfac si verific totul. » Post actualizat in 27 Oct 2016 20:52 ciudat este ca incarca, am gasit cupla care duce de la stator la releu topita, dar doar din partea statorului, partea cu releul nu are nimic. Dar repet..ciudat ca incarca, am 14.3-14,4 acum. nu stiu ce naiba are. maine dimineata schimb si statorul cu tot cu, cupla.. » Post actualizat in 31 Oct 2016 06:15 am schimbat statorul, merge perfect !
  2. Este posibil ca atunci cand i-am dat curent de la masina sa-mi arda statorul ?
  3. deci statorul. merg fara lumini, asta e. macar sa stiu ca o am acasa, nu pe strazi prin bucuresti..
  4. Doar am fost la motoreta, am scos cupla de la far ( faza scurta ), acum la relanti imi incarca 14,24- 14,32. Imi fura curent pe undeva ? oricum nu este incarcarea care trebuie.. :|
  5. Salut. Am si eu o problema..la o kawasaki zx636 2004. Am schimbat bateria de o saptamana, a mers bine fix o saptamana.. imi ramane fara curent, o pornesc impinsa, porneste sta ce sta pornita si se opreste singura, dupa nu mai are curent nici pentru bord. I-am dat curent de la o masina, a pornit imediat, am tinut firele conectate 4-5 minute, dar cand le-am deconectat s-a oprit iar singura in 2 minute. Am masurat bateria cu motorul pornit dupa ce am incarcat-o iar la relanti si are 12.4-12.6 iar cand turez peste 7 mii de ture creste undeva la 13.2-13.4 Statorul sau releul trebuie schimbat? Credeti ca as putea merge cu ea asa undeva la 150-200km? (pe autostrada, fara oprire, peste 7 mii de ture, unde incarca cat de cat iar mufa de la far scoasa)
  6. Multumesc mult ! » Post actualizat in 24 Oct 2016 13:04 Nu se potriveste. am incercat azi. are o mufa diferita..
  7. Salut. Imi cer scuze daca nu am deschis topicul unde trebuie. Am o problema urgenta. mi s-a ars releul de incarcare la motocicleta, am o kawa zx6 636 2004. Se potriveste releul de la kawasaki zx6 2005 ?? Va multumesc !
  8. mmm...nu face. e perfect. mersi
  9. Salutare ! La cati km se schimba distributia la un gsxr 600 k1 ? si cum imi pot da seama daca trebuie sau nu schimbata ?
  10. Salutare ! Am un gixer 600 k1. ce ulei sa ii bag in furca ? 10w sau 5w ?
  11. daca nu postai la 7 dimineata..veneam si eu )
  12. ai dreptate..eu cand am desfacut am vazut ca avea vaselina (cu praf ce-i drept) si am curatat tot. acum nu este gresat deloc. il desfac azi si gresez exact cum mi-ai spus. multumesc mult !
  13. stiu de ce arc spui. o sa fac asta ! mersi mult ! sper sa mearga
  14. Salutare. am si eu o problema la un Gsxr k1. in fiecare luna imi roade pana se rupe cablul de ambreiaj de la maneta..cam pe unde este reglajul ala. stie cineva..de ce ?! (merge usor, nu agata, nu nimic. se rupe mereu .. :| )
  15. baietii. trebuie sa mi schimb cablul de ambreiaj..dar in loc sa comand pentru k1..am luat de srad..e vreo problema ?
  16. Paste Fericit dragi Gsxr-isti !!!
  17. vinde cineva un amortizor de ghidon ? am un gsxr k1 600
  18. http://olx.ro/oferta/suzuki-bandit-600-ID35wSW.html
  19. sunt satul de batrani care n-au ce face acasa si freaca duda pe net mancand cacao(t). vezi-ti de treaba ta. eu intreb ceva. tu te trezesti sa vorbesti aiurea ca esti invarsta. crede-ma ca nu imi pasa deloc de tine si de cat de invarsta esti. iti trece vremea pe internet facand misto..
  20. prietene. intrebarea mea era alta. ce? , de ce?, are ceva daca mai dau cate 1-2 ture prin oras ? .
  21. o sa o schimb. in martie - aprilie.. mai trag de ea la cate o tura mica » Post actualizat in 20 Feb 2015 14:28 + ca mai are ceva carne pe mijloc. dar e poza facuta de foarte aproape. si am dat si un foarte foarte mic burn. ca era cauciucul murdar si nu se vedea nimic
  22. va intrerup discutia. Cauciucul meu de pe spate are mai multe "floricele". Ar trebui sa-mi fac griji ?
  23. m-am mai interesat..raman la supercorsa sau dunlop d211. si asa 95% din timp merg vara cand e cald si bine. mersi oricum
  24. michelin pilot power 2ct sunt "lipicioase" ? dar si cat de cat ok pe ploaie Precizez ca NU am nici o treaba cu cauciucurile. acum am pirelli supercorsa si pe umezeala..sunt varza.
×
×
  • Creează nouă...