xanderash Postat Aprilie 21, 2014 Share Postat Aprilie 21, 2014 Din pacate, tura noastra s-a terminat undeva intre maneciu si cheia, tocmai ce trecusem de lac Am facut buf intr-o curba, si s-a strambat schimbatorul. In tentativa noastra de a'l indrepta ... am ramas fara schimbator, si ideea lui Vali, caruia ii multumesc pentru ajutor, a fost sa ne intoarcem, ca nu pot continua cu a 2-a pana la Sacele si inapoi. Data vitoare poate e cu noroc. am patit si eu sa rup schimbatorul ... a cazut de pe cric pe bordura si gata ... si am venit mers cu ea asa de la boldesti la baicoi ... merge sa schimbi dar te chinui un pic in mers ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Aprilie 22, 2014 Share Postat Aprilie 22, 2014 nu sunt gradele inca afara pt mers pe Cheia chiar si "la peisaj" ,o simpla traire cum ca ai intrat mai tare in curba si franezi ,motocicleta se indreapta si esti "la pascut,impachetat"+ marginea drumului e inca plina de nisip,reflexele dupa iarna lunga sunt intarziate stati mai linistiti putin,investiti in voi ,cauciucuri BUNE (moi) Hristos a Inviat Ma bucur ca esti OK ,sanatate multa Doamne ajuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Al3x_ander Postat Aprilie 22, 2014 Share Postat Aprilie 22, 2014 Adevarat a inviat ! Multumesc tuturor de sprijin si sfaturi. Probabil a fost si oboseala, ca m-am bagat la drum lung si repede, asa cum zice cmd, imediat dupa hibernare. Poate trebuia sa ma dau mai pe langa casa. Toate cele bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xanderash Postat Aprilie 25, 2014 Share Postat Aprilie 25, 2014 careva vre-o iesire pe week-end? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pantani Postat Aprilie 25, 2014 Share Postat Aprilie 25, 2014 Maine in jur de 10-10:30 o plimbarica....siriu...in principiu, noi suntem 2 sau 3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xanderash Postat Aprilie 25, 2014 Share Postat Aprilie 25, 2014 Maine in jur de 10-10:30 o plimbarica....siriu...in principiu, noi suntem 2 sau 3 detalii ceva? de unde plecarea si la ce ora exact Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adyteodorescu Postat Aprilie 25, 2014 Autor Share Postat Aprilie 25, 2014 xanderash, te rog sa dai mai multe detalii, dau si eu o fuga la locul de plecare dar nu pot sa vin cu voi ca am treaba, doar sa ne cunoastem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xanderash Postat Aprilie 25, 2014 Share Postat Aprilie 25, 2014 eu unul vreau sa dau o tura dar sa vad pe unde ramane de vazut ce zice si pantani ca ei sunt mai multi ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pantani Postat Aprilie 26, 2014 Share Postat Aprilie 26, 2014 Maine dimineata in jurde ora 9 il sunpeprietenulmeu si stabilim ce si cum, si revin cu detalii...eventual ne putem auzi si la tel...0723272807 La 10:20 la petrom blejoi, la 10:30 se pleaca..directia siriu :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Aprilie 26, 2014 Share Postat Aprilie 26, 2014 daca iau mobra de la service vin si eu ...... se mai pleaca..cati suntem? regimul de mers care este? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
snowR Postat Aprilie 26, 2014 Share Postat Aprilie 26, 2014 maine 27 - duminica... ? se mai aduna lume pt plimbare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Aprilie 26, 2014 Share Postat Aprilie 26, 2014 maine 27 - duminica... ? se mai aduna lume pt plimbare? cred ca da ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micleadragoscostin Postat Aprilie 26, 2014 Share Postat Aprilie 26, 2014 Maine, 27.04.2014, la ora 10:30, ne strangem la Petrom (km6, langa Metro) pentru o plimbare la Babele! Se aplica regula sfertului academic! Motocicleta mea e gata de plecare! Spalata, curatat lantul, intins, uns .... la 10:30 o sa fiu la Petrom! La 10:45 am plecat cu cei care au venit pana la acea ora!! Pentru orice nelamurire, sau daca intarzii 5-10 minute si vrei sa te asteptam, suna-ma ! 0751.018.618 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xanderash Postat Aprilie 26, 2014 Share Postat Aprilie 26, 2014 la babele alea de la sinaia ?? nu prea ai voie pe acolo cu motorul din cate stiu ... si nici nu prea poti ajunge cu sportive... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Aprilie 27, 2014 Share Postat Aprilie 27, 2014 deci unde mergem???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micleadragoscostin Postat Aprilie 27, 2014 Share Postat Aprilie 27, 2014 din cate am inteles, e asfaltat de curand! Deci e ok asfaltul pentru sportive! Eu acolo vreau, nu am mers niciodata! Va astept la 10:30 la Petrom! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Aprilie 27, 2014 Share Postat Aprilie 27, 2014 ai pm! ok,merg ....te sun la 10 tot cu un baiat cu hornet merg si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micleadragoscostin Postat Aprilie 27, 2014 Share Postat Aprilie 27, 2014 eu ma pregatesc sa plec spre Ploiesti! Dupa cum ti-am zis si la telefon, te sun cand plecam din Ploiesti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Aprilie 27, 2014 Share Postat Aprilie 27, 2014 ..... gasi" si ceva zapada sus... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adyteodorescu Postat Aprilie 27, 2014 Autor Share Postat Aprilie 27, 2014 (editat) Frumos ! Plimbare Snagov 27.04.2014 Editat Aprilie 27, 2014 de adyteodorescu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micleadragoscostin Postat Aprilie 27, 2014 Share Postat Aprilie 27, 2014 Plimbare Babele 27.04.2014 Toate pozele sunt pe dropbox, daca intrati pe link, le puteti viziona sau descarca! https://www.dropbox.com/sh/wrlwvy7yjxzxhya/iDmWpKA5Fa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Aprilie 29, 2014 Share Postat Aprilie 29, 2014 gata Ket-ule, ai ajuns acs? ceva poze.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micleadragoscostin Postat Aprilie 29, 2014 Share Postat Aprilie 29, 2014 Atunci da, acu sunt la serviciu Poate mai iesim, mai da-ti si voi idei! Ca eu nu mai stiu unde sa mergem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Aprilie 29, 2014 Share Postat Aprilie 29, 2014 elbow down pls ! felicitari pt iesire ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Costin1 Postat Aprilie 30, 2014 Share Postat Aprilie 30, 2014 (editat) frumoase poze super Editat Aprilie 30, 2014 de Costin1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate